burda bahsettiğim yere gittim ve maalesef esnaflıktan uzak, beş para etmeyen insanların işlettiği bir yer çıktı. ürünlerin gramajlı satışı yokmuş durumun aciliyetini belirttiğimde açık kutu fakat 2024 ocak skt li ürünlerden fahiş fiyatla vermeye çalıştı. almadan çıkmak zorunda kaldım. sabahtan karadenizpetten 5 parça Röhnfried ürünlerini sipariş etmiştim zaten fakat cuma günü elimde olacakmış yani iş işten geçmiş olabilir.
https://www.trendyol.com/elexsus/diarlex-kuslar-icin-bagirsak-florasi-duzenleyici-50ml-p-33194479 büyük bir petshoptan şu ürünü temin ettim içinde pektim, demir, propolis mevcutmuş. suluğuna 8 damla damlattım. suluktan damlalıkla 4-5 damla içirdim içti, sonra kendisi de kafesten su içmeye devam etti. yemini de GARDEN MİX ile değiştirdim biraz yedi ve ağırlığı 31-32 den 32-33 e çıktı fakat kafasını arkaya koyup uyumaya başladı. veterinere telefonla ulaştım ve görsellere baktığında üşütmesi sonucu sürecin normal olduğunu suyu içtikçe yem yemesinin artacağını söyledi.
hava 40 derece ve veteriner için yaklaşık 1 saatlik araç yolculuğu yapması gerekecek napacağımı şaşırdım.
en son dışkısının hali;
Image IMG-6610 in Rajanbuckner's images album
ibb.co