[MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION] ağabey bende 2 kg alırım, tabi sipariş kapanmadıysa..
Tamamdır Şevkicim.
[MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION] ağabey bende 2 kg alırım, tabi sipariş kapanmadıysa..
Kilosu 20 tlden kizil dari satan tanidigim var. Kargoo ile istediginiz kiloyu yollayabilir. Kaliteli kizil dari ben cok memnunum arzu edene 1 er kilo olarakta yollayabilir.
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi sehir ?Kuruma hastalığına yakalanmiyormus bunu yiyen kuşlar. Supermis ama gonderemiyorsunuz şehir dışına ne yapalım biz başka alabileceğimiz kişiler varmı peki?
Gonderim yapilir. Kac kilo alicaksiniz ?Bursa Orhangazi
Kilosu 20 tlden kizil dari satan tanidigim var. Kargoo ile istediginiz kiloyu yollayabilir. Kaliteli kizil dari ben cok memnunum arzu edene 1 er kilo olarakta yollayabilir.
Aynisi ewet ..Merhaba Ahmet bey
Fotoğrafdaki gibi mi kızıl darılar kullanmış olduğunuz ? bİlgi alabilirmiyim bende
1 kilo alsaniz bir sure yeter zaten ben sudekli vermiyorum 2 3 gunde kus basina bir dal koyuyorum cokta faydasink goruyorum.20 kuş var ne kadar almam gerekir?
Levent bey yanılmıyorsam Mecidiyeköy'de çalışıyordunuz. Eğer Mecidiyeköy'den teslim edebilirseniz size uygun bir vakitte ben de alırım 1 kilo.
Ben de 1 kilo almak istiyorum ama sehir disina gidiyorum iki ay sonra donucem nasil olucak
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi o zaman cok tesekkur ederimArkadaşlar Ben burada satış yapmıyorum, para kazanmıyorum. Sadece kalitesinden emin olduğum bir üreticiden kızıl dal darı almak istedim ancak 20kg aşağıaında satış yapmadığını söyledi. Ben de yanımda yer alacak arkadaşlar bulayım dedim. Hiç bir surette kar amacım yok. Ancak piyasada pek çok kişi değişik fiyatlarda satış yapıyor isteyen istediği yerden almakta özgür. Bu konuda tartışma ortamı ve pazarlıklar olmasın lütfen.
Tamamdır, ekliyorum listeye.
Döndüğünde alırsın Berfin, sorun yok.