O Okan ŞEN Yeni Üye Katılım 12 Eki 2015 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 12 Eki 2015 #1 okan şen 29 yeni hobiciyim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
O Okan ŞEN Yeni Üye Katılım 12 Eki 2015 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 14 Eki 2015 #3 Arito' Alıntı: Ne gibi bir yardım? Genişletmek için tıkla ... her türlü yardım olur kuşlarla alakalı bilqiler yani
Arito' Alıntı: Ne gibi bir yardım? Genişletmek için tıkla ... her türlü yardım olur kuşlarla alakalı bilqiler yani
Poyraz KURT Meraklı Üye Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 391 Tepkime puanı 0 14 Eki 2015 #4 Hos geldin iyi forumlar simdiden buradi bi aile gibi ins guzel vakit geciridin ustalarimizda var her turlu yatdimi ysparlar sen yeterki sor merak et
Hos geldin iyi forumlar simdiden buradi bi aile gibi ins guzel vakit geciridin ustalarimizda var her turlu yatdimi ysparlar sen yeterki sor merak et
O Okan ŞEN Yeni Üye Katılım 12 Eki 2015 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 14 Eki 2015 #5 Poyraz KURT' Alıntı: Hos geldin iyi forumlar simdiden buradi bi aile gibi ins guzel vakit geciridin ustalarimizda var her turlu yatdimi ysparlar sen yeterki sor merak et Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ben sormaktan çekinmem sizin qqibi insanlar oldukça kuşun cinsiyeti ve kaç aylık olduğunu söyleyebilirmsin
Poyraz KURT' Alıntı: Hos geldin iyi forumlar simdiden buradi bi aile gibi ins guzel vakit geciridin ustalarimizda var her turlu yatdimi ysparlar sen yeterki sor merak et Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ben sormaktan çekinmem sizin qqibi insanlar oldukça kuşun cinsiyeti ve kaç aylık olduğunu söyleyebilirmsin