Yemesi içmesi yerindeyse ve hareketliyse kuruma olmuyor açlıkdan oluyor benim bildiğim. Kuruma da hareketsiz olur ne yer ne içer.sanırım kusta kuruma var gögüs böyle bıçak gibi
Bilakis kuruma hastalığında yemlikte çok zaman geçirir sürekli yiyecek birşeyler arar. Kuruma tek bir hastalık değildir. Sonuçtur. Birkaç hastalık kurumaya yol açar. Kuşa cocsidioz tedavisi yapmanızı tavsiye ediyorum. Belirtiler ona işaret ediyor.Yemesi içmesi yerindeyse ve hareketliyse kuruma olmuyor açlıkdan oluyor benim bildiğim. Kuruma da hareketsiz olur ne yer ne içer.
Bilakis kuruma hastalığında yemlikte çok zaman geçirir sürekli yiyecek birşeyler arar. Kuruma tek bir hastalık değildir. Sonuçtur. Birkaç hastalık kurumaya yol açar. Kuşa cocsidioz tedavisi yapmanızı tavsiye ediyorum. Belirtiler ona işaret ediyor.
hocam kus ishal değil yanlış anlaşılmamı oldu acaba benmi yanlıs anlattımTetra mezatin kullanın. Bulamazsanız veterinerden cocsidioz için bir ilaç isteyin.
İshal olduğu için önermedim. Paylaştığınız dışkıda kan izi var diye cocsidioz tedavisi önerdim.hocam kuş ishal değilki
hocam kus ishal değil yanlış anlaşılmamı oldu acaba benmi yanlıs anlattım
kus yer yer iyi fakat genelde tunekte fazla silkenenip kabarıyor kuyruk aşagı inmiş kuyrugun üst bölge hafif yumru gibi gögsünü çektim tahta gibi serçe gögsü gibi keskin dışkıda kremsi yem var
birkaç gün önce yemlikten inmezdi bugun tatil olmasından faydalanıp takip ettim kuş kendine resmen diyet uyguluyor yemlige 2 yada 3 kere indi