Kardas ameliyat daha zalimce o zaman hiçbir varlıgı kesip tedavi etmeyelim...biraz akıllıca konusalım...hepimiz hayvanseveriz...hicbir canlıya zarar vermeye niyet etmeyizyazma mod abi engelliyor bana ters geliyor her ne sebepden olursa olsun kuşun kanadını çekmek zalimce geliyor...
Tamam bekleyeceğimÜstteki mesajımda bir kaç kişiyi etiketledim. Bence onlarda fikirlerini yazsınlar ondan sonra çekilip çekilmeyeceğine karar verirsin. @Ayhan OTÇUOĞLU @Levent ACAR @Yusuf Kürşat AKKUŞ
Kanat tüyü dökülmezmi diyorsun. Arada bir döküyolar sanki kanat ve kuyruk tüylerini. B vitamini dökülmeyi tetikler diye düşünüyorum.
Benim kendi yavru kuşum bitik halde yine de vermiyorum, vermemek lazım iyileştirmek boynumuzun borcu. Bu arada ümit çok sağol benim konuya kimse yazmamıştı, fikir olduKuşu iyileştirip sevaba girmek varken, neden geri veriyorsun? Bence kuş için elinden geleni yap.
Çok sevindim Hangi vitamin i verdi veteriner ?Sonuç kısmını geciktirdim biraz. Veterinere gittim Ve tüylerini çekmeye gerek olmadığını söyledi bir vitamin verdi onu arada kullandım ve bir ay önce tüyleri çıkmaya başladı kesik olanlar döküldü. Şu an gayet iyi uçuyor
Valla adını bilmiyorum öğrenci olduğum için satın alamayacağını söyledim adam da şırınganın içine doldurdu biraz öyle az az suluğuna damlattimÇok sevindim Hangi vitamin i verdi veteriner ?
Arkadaşlar tüy falan çekmeye gerek yok. Bol bol B vitamini verin kuşa zaten kendi döker yenisi çıkar.
Bu kuşları bu hale getirenlere çok şey yazmak istiyorum ama deymez....
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinSiz bana supradin all day önermiştiniz başka bi B vitamini ne olabilir supradin işe yaramadı bizde tüy çıkma açısından benim de kuş böyle ama ağustos ayında tüyler döküldü bir daha da çıkmadı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi