Merhabalar burası daha çok kuşlarla alakalı ama bu soruyu sorabileceğim başka bir yer bilmiyorum. O yüzden buradayım belki cevabı bilen veya yardımcı olan biri çıkar. Birkaç gündür okula giderken başka bir yol kullanıyordum ve genellikle ugrak olmayan bir parkın yanından geçiyorum. İkidir karşıma bir kedi çıkıyor. Sanırım yetişkin. Elimde o an ne varsa onunlada paylaşıyordum ama ztn havalar soğuyor verdiğim iki parça ekmeklede doymacağı için bugün gelirken açık kuru mamalardan aldım. Sorun şu ki ne kadar vereceğimi bilmiyorum. Evde ölçüm için işe yarıcak şeylerde yok. Daha öncede köpek beslemiştim sokakta ama onlara direk kişi başına bir su bardağı falan veriyordum. Şimdi kediyle köpek bir değildir haralde. Birde onlar yavruydu bu yetişkin. Yani bilgisi olan varsa ne kadar grm vermem gerek, ölçü aleti olarak ne kullanmalıyım falan filan. Ve hani mamadan başka ne verebilirim ekstra? Çok tatli bir kedi imkanım olsa ailem izin verse sahiplenmek bile isterim ama şuan sadece elimden bu kadar geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.