E Emrah Karavelioğlu Guest 24 Nis 2013 #1 Herkese merhaba. Kastamonuluyum ve Kastamonu'da ikamet etmekteyim. Muhabbetimi yeni aldım bende acemiyim bu konuda. Sizlerin tecrübelerine inanarak bana faydalı olacağına emin olduğum için artık ben de burdayım Bunlarda Fıstığımın bir kaç resmi
Herkese merhaba. Kastamonuluyum ve Kastamonu'da ikamet etmekteyim. Muhabbetimi yeni aldım bende acemiyim bu konuda. Sizlerin tecrübelerine inanarak bana faydalı olacağına emin olduğum için artık ben de burdayım Bunlarda Fıstığımın bir kaç resmi
Y Y.Emre Aydın Guest 24 Nis 2013 #2 Aramıza hoşgeldiniz. Kuşunuza da maşallah diyelim, renkleri çok güzel
E Ezel ALBAYRAK Guest 24 Nis 2013 #3 Fıstığınızla beraber hoş geldiniz emrah bey, forumdan faydalanmanız dileği ile.
Murat ÖZYÜREK Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 953 Tepkime puanı 1 24 Nis 2013 #4 hoşgeldiniz...küçük beyimize de maşaallah...
D Doğuş ŞEKER Paylaşımcı Üye Katılım 11 Mar 2013 Mesajlar 409 Tepkime puanı 0 24 Nis 2013 #5 ne kadara aldınız?
E Emrah Karavelioğlu Guest 25 Nis 2013 #6 Arkadaşımdan aldım 50 liraya normali ne kadardır bilmiyorum
Yusuf YALÇINKAYA Paylaşımcı Üye Katılım 26 Ocak 2013 Mesajlar 689 Tepkime puanı 3 25 Nis 2013 #8 hoşgeldiniz forumumuza Maşallah paşayada..
E Enes ALBAN Guest 25 Nis 2013 #9 Hoşgeldin hemşo Babadan Devrekani - Anneden Cide'liyim bende Fıstığın da maşallahı var bu arada. Allah uzun ömürler versin berabercek size.
Hoşgeldin hemşo Babadan Devrekani - Anneden Cide'liyim bende Fıstığın da maşallahı var bu arada. Allah uzun ömürler versin berabercek size.