Karın şişliği

Az önce biraz normal yem yedi yumurta yedrmeye çalıltım ama yemedi suyudan içirdim o yğzden gagası yeniden birazıcık kanamaya başladı o yüzden gagasını yalıyo sürekli bişiy yapıyimmi

Az önce biraz normal yem yedi yumurta yedrmeye çalıltım ama yemedi suyudan içirdim o yğzden gagası yeniden birazıcık kanamaya başladı o yüzden gagasını yalıyo sürekli bişiy yapıyimmi
Kan taşı alsaydınız ?

Ben müdahale etmeyin kan pıhtılaşsın dedikçe siz uğraştınız. Kanama yoksa kuşu kendi haline bırakın.

Ama kanama vardı şuan sadece çok az var gibi bişiy yapmıyorum dokunmuyorum şuab bıraktım kendi haline

Gagadan baya kesildi mi? Normalde kanama olur mu bilmiyorum ama bu kadar kanaması da rahatsız edici. Neyse kanama durdu ise iyi. Bugün dinlensin. Ama elinizin altında (kan taşı) bulundurun yine de.

Yani myle aman aman kanamıyo bugünki gibi sadece yemek yediğinde kanadı birazıcık oda akmadı diliyle yaladı hep

Gagadan baya kesildi mi? Normalde kanama olur mu bilmiyorum ama bu kadar kanaması da rahatsız edici. Neyse kanama durdu ise iyi. Bugün dinlensin. Ama elinizin altında (kan taşı) bulundurun yine de.
Hocam gaga içinde ince damarlar var. Oyüzden kanama olmuştur yani derin kesilmiştir. Kuş ayak tırtırnakları olarak düşünebilirsiniz hemen hemen aynı mantık.

Geri