E
Erdem DEDE
Guest
Valla Cem kardeşim yasakdır belki ama TR de olsa emin olki yakalarlardı kuşlar işi biliyo ona bişe yok sate
Valla Cem kardeşim yasakdır belki ama TR de olsa emin olki yakalarlardı kuşlar işi biliyo ona bişe yok sate
Avustralya da normal dostum. komuşda fena degılmış kuşlar işi biliyo :=)))))
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:52 -->-> Daha önceki mesaj 13:51 --
yakalamak yasaktir belki erdem dede
Aslim benim icin besler misin lutfen gelmek istiyorum oraya evet
İnşallah beslerim canım senin içinde sevtap içinde şu an burası ilkbahar çok güzel her yer tam zamanı gelmenin
Arkadasimda var benim orda cok pahali bilet
bir papağan olsa gelıpte balkonuma konsa
alıpta kafese tıksan
Cem kardesim iste bu yuzden avrupa birliginde deiliz
Arkadasimda var benim orda cok pahali bilet
Şimdi Aslı'nın yanında Avustralya'da olmak vardı Selenim. Ah ah üçümüz gidip parkta papağan besler fotoğraf çekinirdik.
Burda da olsa ne kadar güzel olurdu
Sağdaki cama yansımış, Avustralya'da hala kılçık anten mi kullanıyolar ya? Bari burdan vurayım dedim
Sağdaki cama yansımış, Avustralya'da hala kılçık anten mi kullanıyolar ya? Bari burdan vurayım dedim
soldaki canak noluyor
O soldaki çanak değil bence uzay aracı inmiş, NASA'ya haber salın
Şaka bi yana elbette kılçık anten ya da çanak anten bi ülkenin gelişmişlik sembolü olamaz.Sizin eklediğiniz fotoğraf zaten özetlemiş her şeyi.Emin olun burda olsa çoktan elek ya da kalburdan düzenek oluşturulup o papapağanları yakalamak için pusuya yatılırdı.Hiç bişey olmazsa, 3 TL ye bir çanak buğday satılırdı o civarda kuşlara vermek için