Karın şişliği

Kuş obez. 45 grama kadar inmesi gerek. Dal darı vermeyin kuşa eğer veriyorsanız. Ve düzenli olarak sık sık uçurun. Açık paket ürünler almayın. Grit kum besin takviyesidir bu arada,verilmesi zorunlu bir şey değildir.
Muhabbet kuşları yemlerin kabuklarını soyup yediği için kuma gerek yoktur.
Karaciğer koruma da temin edin Sedochol olabilir. Kuş obez olduğu için karaciğer yağlanması da söz konusu.

Karaciğer koruyucudur. Zayıflamasına da etkisi olur. Kullanmanızda fayda var.

merhaba ben muhabbet kuşuma röhnfried markasının sedecolunu aldım bu geçtiğimiz 3 gün boyunca probiyotik verdim bugün sade su içicek bu sedecolu nasıl kullanmalıyım vitaminlerin hemen peşine verilirmi nasıl kullanılmalı?

Vitaminden sonra vermenizde sakınca yok. Bir süre Haftada 2 kez kullanın 1 ay kadar. sonra haftada 1'e düşürürsünüz 100 ml ne kadar katışmalı diyorsa yarım suluğa o miktarı katın. Kışın az su içerler çünkü

Vitaminden sonra vermenizde sakınca yok. Bir süre Haftada 2 kez kullanın 1 ay kadar. sonra haftada 1'e düşürürsünüz 100 ml ne kadar katışmalı diyorsa yarım suluğa o miktarı katın. Kışın az su içerler çünkü
Bu sedecolu haftada 2 kez dediniz ya peşpeşe günlerdemi vericem , birde şişiklğini indirmeye yardım edermi bu,ve araştırdım biraz sürekli kullamı önerilmez diyor kuşuma herhangi bir yan etki yapmaz dimi

Üstüste değil örn : Pzt Prş gibi. Çok uzun süre kullanılması önerilmez. Bir süre kullanmak sorun olmaz.

Geri