Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanaryalarım benım suyunu daha fazla tuketıyor sonra kanaryalarda akıllı yemlık kullanmaya calıs cok yem dagıtırlar zıyan olmasın ve aldıgın yemın içinde mutlaka cetene olsun
yok fazla kavga etmezler sadece birleşeceklerinde erkek ve dişi birbirlerine ağızlarını açarlar sonra dişi kaçar erkek kovalar ama sonunda birleşme olur yanı o kavga değil bunlar kavga etmezler
yavruları yeme düştüğünü görünceye kadar ayırma dişiye ıkıncı yuvalıgı ver yavrulara hiç zarar vermez yavrular cıktıktan sonra en önemli gıda yumurta sarısı en cok ıhtıyac duydukları şeydir
bunlar sabah namazına yakın yumurtlarlar fazla geçmez eşe atınca erkek kızışmızsa 10 gün demenden yumurtalar cıkmaya baslar hergun bır yumurta yapar ılk zamanlar yumurta cıkınca fazla rahatsız etme sonrası önemli değilgüneş ışıgı ve temız hava cok ıyı gelır bunlara yavrular cıkınca ısıklandırmayı 16 saate cıkar
erkek dişi ayırmada kafalarını avucunun içine al kuyrukları dışarda kalacak şekılde eğer kuyrugu yukarı dogruysa erkek aşağı dogruysa dişidir yavrularda cinsiyet ayrımı cok zordur fakat yavruda gözlemen gerekır eğer yavrulardan meraklı olanı varsa erkektır korkan varsa dişidir 100 de 70 tutar
yok ben elımden geldıgınce yardım ederım bit için ben opical 5 kullanıyorum anne ve babaya iyice tuylerıne yedırıyorum sonra yuvalıga serpıyorum kesın cozum yapıyor ama yasaklanmıs sımdı bulunmuyor eger corum cıvarı ısen verırım sana bu zarar vermıyor yemlıklerıne bıle serpsen