Kanarya hobicileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yücel YETİMOĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son bir soru abi erkegn kuyruk tüyleri kırlmştı hep ben 1 hafta kadar önce cektm kırık olanları kuyruksuz olması bi problem oluştrurmu acaba

yavrular 3 haftalıkolunca kafese ıkıncı asma yuvalık tak anne hemen tekrar yumurtlar yavruları erkek besler

yok herangı bırsey olmaz kuyruktan ama kuyrugunun altını ufle bı erkek organı uzamısmı

mama yaparken havucları bıraz daha ınce renele bunlar cenesı cok kuvvetlı degıl daha kolay tuketsınler

erkegı ayırma geregi felan kavga dövüş patrtı kútürtü olurmu

kanaryalarım benım suyunu daha fazla tuketıyor sonra kanaryalarda akıllı yemlık kullanmaya calıs cok yem dagıtırlar zıyan olmasın ve aldıgın yemın içinde mutlaka cetene olsun

yok fazla kavga etmezler sadece birleşeceklerinde erkek ve dişi birbirlerine ağızlarını açarlar sonra dişi kaçar erkek kovalar ama sonunda birleşme olur yanı o kavga değil bunlar kavga etmezler

aynen pipisi kabarmş dısarya dogru abi dişide benzer bi olay olması gerekyormu

yavruları yeme düştüğünü görünceye kadar ayırma dişiye ıkıncı yuvalıgı ver yavrulara hiç zarar vermez yavrular cıktıktan sonra en önemli gıda yumurta sarısı en cok ıhtıyac duydukları şeydir

dişide organ uzamaz yayvan olur erkek kızısmıssa o halleder sen at eşe 1 gün sonra yuvalıgı tak anne hemen örmeye başlar

eyv. abi çok çok saolasın valla gecenin bi yarısı zaman ayırdgn için teşekürler

bunlar sabah namazına yakın yumurtlarlar fazla geçmez eşe atınca erkek kızışmızsa 10 gün demenden yumurtalar cıkmaya baslar hergun bır yumurta yapar ılk zamanlar yumurta cıkınca fazla rahatsız etme sonrası önemli değilgüneş ışıgı ve temız hava cok ıyı gelır bunlara yavrular cıkınca ısıklandırmayı 16 saate cıkar

ya konu kuş olsunda hiçbirşey önemlı degıl ınsallah sağlıklı yavruların olur.benım suanda 1 çiftimin 4 yavrusu yeme düştü kafesim olmadıgı için ayırmadım henuz

bu bilgler beni baya götürür sanyorum :) teorikte herydrde bilgi var ama uygulamada faydalanack birini bulmak mesele

ben seni ara ara rahatsz ederm abi bu mevzuyla alakalı kusurumuza bakma artk :)

erkek dişi ayırmada kafalarını avucunun içine al kuyrukları dışarda kalacak şekılde eğer kuyrugu yukarı dogruysa erkek aşağı dogruysa dişidir yavrularda cinsiyet ayrımı cok zordur fakat yavruda gözlemen gerekır eğer yavrulardan meraklı olanı varsa erkektır korkan varsa dişidir 100 de 70 tutar

yok ben elımden geldıgınce yardım ederım bit için ben opical 5 kullanıyorum anne ve babaya iyice tuylerıne yedırıyorum sonra yuvalıga serpıyorum kesın cozum yapıyor ama yasaklanmıs sımdı bulunmuyor eger corum cıvarı ısen verırım sana bu zarar vermıyor yemlıklerıne bıle serpsen

hmm burda bi yavru var aslnda elimzde daha 20 günlük civarnda elle beslyoruz bi abinin malinua kırma sanırm konya malinuası mı ne diyorlar

şuan bende var bi toz ve sprey onuda burda kullanan bi arkdan aldm ihtiyaç olvrsa irtibata geçeriz abi

Geri