kan gelmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emine.-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emine.-

Yeni Üye
bir ay önce kuşumdan sıvı koyu renkte bir sıvı gelmiş kan gibi annemler bana soylememis ben şehir dışındaydım sonra bidaha yapmamış. kullandıkları probiyotik biraz pıhtılasmisti onun etkisi olmuş olabilir mi acaba şuan yenisini aldim. bi sıkıntısı yok ama merak ettim. + şu an dışkısı normal küçük ve toplu yani yemeside normal

bir ay önce kuşumdan sıvı koyu renkte bir sıvı gelmiş kan gibi annemler bana soylememis ben şehir dışındaydım sonra bidaha yapmamış yani . kullandıkları probiyotik biraz pıhtılasmisti onun etkisi olmuş olabilir mi acaba şuan yenisini aldim. bi sıkıntısı yok ama merak ettim. + şu an dışkısı normal küçük ve toplu yani yemeside normal+ vet bisey olmaz demis ve poposu suan biraz şiş yumruta olabilir emin de değilim. ihtimalleri yazdim. şuan keyfi yerinde

bir ay önce kuşumdan sıvı koyu renkte bir sıvı gelmiş kan gibi annemler bana soylememis ben şehir dışındaydım sonra bidaha yapmamış. kullandıkları probiyotik biraz pıhtılasmisti onun etkisi olmuş olabilir mi acaba şuan yenisini aldim. bi sıkıntısı yok ama merak ettim. + şu an dışkısı normal küçük ve toplu yani yemeside normal
Probiyotikle alakalı olavağını sanmam. Tek defa olmuşsa sorun yok. Her ihtimale karşı yeni probiyotikle devam edin ama.

Probiyotikle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Kanama çok muymuş? Baya kan gelmiş mi?

Geri