keremonder
Yeni Üye
Muhammet bey biraz daha almak için özel mesaj attım. Cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaşlar faydasını görürsünüz, ben beğenerek kullanıyorum hala da elimde mevcut
Muhammet bey biraz daha almak için özel mesaj attım. Cevaplarsanız sevinirim.
Mama çok güzel yapilmis kokusu da cok iyi
Satışa devam mi ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mamadan varsa bende almak istiyorum
2 tane ben istiyorum
bende 2 tane alabilirim
Elinizde mama kaldı mı birde mama kapalı pakette mi içeriği nedir zahmet olmazsa merak ettim
2 de bana ayırın da bitirelim stokları.
İstanbul'a kargo ne tutuyor?
Telefon numarasi kapali
Tamam muhammet beyAdres bilgilerinizi, adinizi soyadinizi ve sizinle iletisim kurabilecegimiz bir gsm numarasi yazip ozel mesaj yoluyla tarafima iletirseniz hesap bilgilerimizi iletelim odemeyi yapin sizede 2 paket gonderelim.
Saygilarimla.
Son 5 paket kaldi. Mama kapali pakette gonderilmektedir. İcerik ve tum detaylar 1. sayfada yer almaktadir detayli bir sekilde inceleyebilirsiniz. Eger sizde almak istiyorsaniz bir ustteki kullaniciya vermis oldugum cevap sizin icinde gecerlidir. Min. 2 paket siparis verebilirsiniz.
Saygilarimla.
2 paket size ayirdim hesap bilgilerimi tarafiniza ozel mesaj yoluyla ilettim. Bana adresinizi, adinizi soyadinizi ve sizinle irtibat kurabilecegimiz bir gsm numarasi yazip yollarsaniz sevinirim.
Saygilarimla.
0 506 958 56 06 numarali hattimi artik kullanmiyorum kapattirdim. Yeni numarami paylasamiyorum sadece aile ve yakin dostlarla paylastim anlayisiniz icin simdiden tesekkurler.
2 paket odemesini yaptiginiza dair ozel mesajinizi gordum.
Saygilarimla.
---------------------------------
2 paket [MENTION=15043]kayraa kirac[/MENTION] nickli uyemize satilmistir.
2 paket [MENTION=11382]alos2000[/MENTION] nickli uyemize satilmistir.
Kalan Stok : 5 Paket
Paket Fiyati : 10 TL
Mama elime ulasti teşekkür ederim. Havucla karistirip mi verecegim
Teşekkür ederim.Havuc yumurtayi rendenin en kucuk yerinde rendeleyip kuru mama ile karistirarak kuslariniza servis edebilirsiniz..Kivamini iyi ayarlayin..ne lapa nede kuru olmasin..kafese sabah koyup aksam tekrar kalanini alirsiniz..