Kafeste stres problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brcsr55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brcsr55

Yeni Üye
Merhabalar, yaklaşık 4 aylık erkek muhabbet kuşum var kafese girmek istemiyor girdiğinde de strese girip ishal oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Bir de yemini asla kafeste yemiyor dışarıda yiyor. Kafesi sevdirmek istiyorum oyuncakları var ama yine de durmak asla istemiyor.

O zaman hızlıresim.com a yükleyip öyle atmayı deneyiniz :)
Kafes düzenine bakmak istemiştim. Ferahlığına, oyuncaklarına, korkabileceği bir şey var mı vs vs..
Ama bazı kuşlar kafeslerinde vakit geçirmeyi karakter olarak sevmezler. Birde mutlaka dal darı alıp kafesine asınız. Kafes içinden yemini çıkartmayın. Açlık durumuna gelene kadar yememezlik yaparsa o zaman kafes dışında yemini verin, son çare olarak. Birde dal darıyı sevecektir. Onu yemliğibe ufakayıp kafes içinde yedirebilirebilirsiniz

O zaman hızlıresim.com a yükleyip öyle atmayı deneyiniz :)
Kafes düzenine bakmak istemiştim. Ferahlığına, oyuncaklarına, korkabileceği bir şey var mı vs vs..
Ama bazı kuşlar kafeslerinde vakit geçirmeyi karakter olarak sevmezler. Birde mutlaka dal darı alıp kafesine asınız. Kafes içinden yemini çıkartmayın. Açlık durumuna gelene kadar yememezlik yaparsa o zaman kafes dışında yemini verin, son çare olarak. Birde dal darıyı sevecektir. Onu yemliğibe ufakayıp kafes içinde yedirebilirebilirsiniz
Diğer söylediklerinizi hep yaptım tüm gün yemedi kafeste mecbur dışarıda yedirdim bir de dal darıyı deneyeyim umarım sever olmadı yeni bir kafes alırım

Geri