Teşekkürler hocamMaşallah
Leylası yok ya ondandır belkiMaşaallah [emoji4] çölden yeni gelmiş Mecnun gibi mübarek sanki su görmemiş [emoji23]
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir kızımızı verelim diyecem geç kaldınız [emoji4]Leylası yok ya ondandır belki![]()
Kaçırdık desenizeOlabilir kızımızı verelim diyecem geç kaldınız [emoji4]
E hadi inşaallah [emoji4]Kaçırdık desenizeYaza nasip olursa alıcam bir gelin.Bakalım.Araştırıyorum şuan
Bakalım hangimiz kıskançlığı ağır basıcakE hadi inşaallah [emoji4]
E tabi el kızı geldi mi sizi unutur kural bu [emoji4]Bakalım hangimiz kıskançlığı ağır basıcakŞuan o kıskanan taraf o zaman da ben olurum artık
![]()
Bende kaynanalık yaparım.Bıdı bıdı ederim hep başlarındaE tabi el kızı geldi mi sizi unutur kural bu [emoji4]
İnşaallah unutmaz şimdi bağınız ne kadar güçlü olursa o kadar unutmaz sizi bir oğlum vardı hediye ederek sahiplendirdim paşam 3 yaşındaydı bakkala beraber giderdik dayanamadık eş aldık büyüdü diye bu sefer bakkala üçümüz gitmeye başladık gören şok [emoji23]Bende kaynanalık yaparım.Bıdı bıdı ederim hep başlarındaBen onu unutyom mu
Şaka maka da unutmasın ya. Aramızdaki bağa güveniyorum açıkçası ama belli de olmaz.Çok üzülüyorum uzaklşaınca
![]()
Maşallah.Bakkala gitmesek de biz de çoğu aktiviteyi beraber yapıyoruzİnşaallah unutmaz şimdi bağınız ne kadar güçlü olursa o kadar unutmaz sizi bir oğlum vardı hediye ederek sahiplendirdim paşam 3 yaşındaydı bakkala beraber giderdik dayanamadık eş aldık büyüdü diye bu sefer bakkala üçümüz gitmeye başladık gören şok [emoji23]
E hadi bakalım o güne sağlıkla ulaşın inşaallah [emoji4]Maşallah.Bakkala gitmesek de biz de çoğu aktiviteyi beraber yapıyoruzİnşallah gelini de katarız aramıza
![]()
Amin saolunE hadi bakalım o güne sağlıkla ulaşın inşaallah [emoji4]
Sağolun gün be gün büyüyorlar şükür [emoji4]Amin saolunSizin yavrucaklara da sağlıklı ömürler
![]()