Son düzenleme:
Tamam, bende öyle düşünüyorum arkadaşların dediği gibi evet ama bakalımYeni kafes alacaksanız diğer konunuzda arkadaşların belirttiği gibi kare veya diktörtgen olan kafesler üretim için daha uygundur.
Ya ben nefret ediyorum bu kafeslerdenhttp://naturbird.com/urun/45x35-uretim-kafesi-cift-giyotin-kapili/
Al bu kafesi rahat et dilersen bi buyugude var ama bu senin kuslara yeter
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ben kafes tellerini genelde kıtır kıtır kesiyorum bu kafesimde olduğu gibi, şu an benim için kuşların rahat hareket edebileceği ve hoplayıp zıplayacağıgeniş büyük aynı zamanda görselliği olan bir kafes lazım zaten. Bir şey soracağım, yukarıdan aşağıya dikdörtgen tarzı ama geniş olsa olur mu?Hagen vision kafesler görsel olarak şık ve kaliteli kafeslerdir. Fiyat olarak pahalı olmasına rağmen ev içersinde kullanılabilen şıklıktadırlar. Ancak bu kafeslere de yuvalık takmak için kafes tellerinin kesildiğini veya başka metodlar bulduklarını söyleyen kullanıcılar var.
Olabilir. İster dikey ister yatay olsun kafes yeterki kuşların rahat hareket edebileceği büyüklükte olsun.Evet ben kafes tellerini genelde kıtır kıtır kesiyorum bu kafesimde olduğu gibi, şu an benim için kuşların rahat hareket edebileceği ve hoplayıp zıplayacağıgeniş büyük aynı zamanda görselliği olan bir kafes lazım zaten. Bir şey soracağım, yukarıdan aşağıya dikdörtgen tarzı ama geniş olsa olur mu?
Tamam çok sevindim, çok sağolun gerçektenOlabilir. İster dikey ister yatay olsun kafes yeterki kuşların rahat hareket edebileceği büyüklükte olsun.