internetten çıta siparisi vermeyi dusunuyorum yada bir marangozdan alicam tam bilmiyorum ancak arastirabildigim kadariyla boyle citalar var. olculerde onemli olan buyuk olmasi tam plan cikarmadim ama aklimda birsey var isin asli kafesini zaten seviyor ancak ben buna buyuk bir oyun alani yapmayi istiyorum kapali bir oyun alani. cunku Adana asiri sicak ve kapiyi ve vantilatoru kapatmam imkansiz suan gunde 2 3 saat ucsun diye kapatip dayaniyorum ama cidd3n bir işkence oluyor benim icin ki havadar olmazsa icerisi onunda hosuna gittigini cok sanmam. o yuzden bu kafese yemlik falan koymicam bu kapali bir oyun alani olsun istiyorum daha cok. sicaga ek olarak ablam korkuyor kustan ve o evdeyken cikaramiyorum o yuzden ablam evdeykende oyun oynasin istiyorum. 50x40x40 gibi bir boyutta icerisi oyuncak ve tuneklerle suslenmis (gercek agac dallari bulabilirim sanirim hatta) bir yer yapmayi planliyorum umarim cok karmasik anlatmamisimdir
kafesine ek bir kapali oyun alani olacak kisaca yine istedigi zaman ucabilir ama ben sicaktan catlamiyim diye hayvani sıkıntıdan catlatmadanda rahat rahat oynasin istiyorum
3d cizim yapiyorum normalde ben planladigim seyi vakit buldugumda cizip gondermeyide denerim buraya. belki ekstra bir kafes alabilirim bunun icin ama odamda kendim ayirdigim ona ozel bir alana gore yapicam ve tahta olmadini istiyorum ayricada o yuzden almaktansa ben yapmayi denicem
dedigim gibi sadece 1 tane kapisi olucak suluk yemler falan diger kafesinde olacak yine hangisine isterse gidebilecek.