Teşekkürler Levent usta.
Bir yerde okudum.Taban ızgarası sultan papağanlarının ayaklarını kırmalarına sebep oluyormuş.Bu yüzden kullanmaya cesaret edemedim.Halledebildiniz mi? Benimde alt ızgaraya ihtiyacım var. Bir kaç yerle görüştüm özel üretim yapamadıklarını söylediler.
Hangi ölçülerde şipariş verdiniz.Fiyatı 13 tl iyimişBende levent hocamın önerdiği seba kafesi aradım. İmalathaneye yönlendirdiler ölçüleri verdim iki tane alt ızgara yapacaklar benim için. Boyutlarıma göre adeti 13 lira dediler. Haftaya salı-çarşamba hazır olurmuş. Elime geçince tekrar yazarım.
Bu arada alternatif olarak
Bu firmaya da ulaştım. Ölçülere göre ızgara üretebileceklerini söylediler.![]()
Anasayfa - PVC Kafesci Osman
kafesciosman.com
56x33 ayaklı istedim yerleri ters biraz esenyurttaymış kargo yapmalarını rica edicem bakalımHangi ölçülerde şipariş verdiniz.Fiyatı 13 tl iyimiş![]()
Ölçülere göre fiyatı çok uygun.Tel kalınlığı da önemli buna da dikkat edin.Ne kadar kalın telli ve teller arasındaki mesafe az ise o kadar iyi.56x33 ayaklı istedim yerleri ters biraz esenyurttaymış kargo yapmalarını rica edicem bakalım
Doğru söylüyorsunuz aklıma gelmemişti doğrusu kendi kafeslerine kullandığı alt ızgara standardında yaparlar sanıyorum umarım yanıltmazlar elime geçince size de bilgi veririmÖlçülere göre fiyatı çok uygun.Tel kalınlığı da önemli buna da dikkat edin.Ne kadar kalın telli ve teller arasındaki mesafe az ise o kadar iyi.