S
Sevtap DERİN
Guest
Sarayın şehzadesi gelmiş anlaşılan. Hayırlı olsun.
teşekkürler baya ufak daha ve tünekte öylece duruyor 1.5 saattirSarayın şehzadesi gelmiş anlaşılan. Hayırlı olsun.
teşekkürler baya ufak daha ve tünekte öylece duruyor 1.5 saattir
papağanlarada isimi pek kolay bulamadık varsa sizin aklınızda bir isim lütfen söyleyin bana kalsa boncuk dan ileriye gidemeyecekDaha o alışma aşamasında. Şu 1-2 hafta yem az yer, su içtiğini bile belki görmezsiniz, telaşa kapılırsınız ''Bu kuşun neyi var?'' soruları kafanızı kurcalar fakat alıştıktan sonra da susturamazsınız. Çok tatlı ve temiz bakılmış bir kuş. Adını ne koyacaksınız?
papağanlarada isimi pek kolay bulamadık varsa sizin aklınızda bir isim lütfen söyleyin bana kalsa boncuk dan ileriye gidemeyecek
hades poseidon arasında kaldımSen bana hiç bakma bende garip isimler ve mitoloji hayranı olduğum için mitolojik isimler mevcut. Ama yavru kuşlarım olursa Ron, Lord, Zeus koyabilirim. Köpek isimleri gibi ama.
hades poseidon arasında kaldım
çift isim de zorlanır sanırım ,hades olsun mademUuuu baak bu harika dostum. Hades olsun hem konuşturursan öğretmesi daha kolay olur. Hector'da güzel aslında.
çift isim de zorlanır sanırım ,hades olsun madem
hocam gıttıgıdıyordan aldım hagen L02 yazınca cıkar..tahta aldım zaten fakat kargocu sagolsun yarına bırakmıs , kafes 280 tl hocam ,bu kafeslerın yuvalıkları satılır hocam,aynı suluk gıbı..yıllardır kullanırım cok memnunum..hagen vısıon yuvalık dersenız cıkar ınternette ..mavı olanda banyolugu..işin komiği tek kus bakıcam burada