Köşeli ve tüm köşeleri yatay telli olan alabileceğiniz en büyük kuş kafesini alın .Kafes nasıl olmalı bana güzel ve hesaplı bir kafes lazım internette n de olur
bu çift hane kafesler neden hep dikey telli acabaKöşeli ve tüm köşeleri yatay telli olan alabileceğiniz en büyük kuş kafesini alın .
Ankara'da kuş fuarında 2 büyük üreticiye sormuştum kafesleriniz niye hep dikey tele sahip diye ; verdikleri cevap tüm kuşlara uygun olduğu yönündeydi . Daha kısa sürede mi imal ediyorsunuz diye sordum ; üretimde dikey telde yatay telde aynı sürede imal edilmekte dediler , imal süresinde de bir avantajı yokmuş yani dikey telin .bu çift hane kafesler neden hep dikey telli acaba
Bilmediginden değil islerine gelmiyor. Kafesler dikey telli diye kim gidipte yatay telli kafes arayacak yada yaptiracakAnkara'da kuş fuarında 2 büyük üreticiye sormuştum kafesleriniz niye hep dikey tele sahip diye ; verdikleri cevap tüm kuşlara uygun olduğu yönündeydi . Daha kısa sürede mi imal ediyorsunuz diye sordum ; üretimde dikey telde yatay telde aynı sürede imal edilmekte dediler , imal süresinde de bir avantajı yokmuş yani dikey telin .
Yani anlayacağınız Türkiye'de kafes üreticileri sadece kar amaçlı çalıştıkları için bazı kuş ve papağan türlerinde yatay tel kullanmanın zorunlu olduğunu bilmiyor .
Hayvan besleyenlerin geneli besledikleri canın rahatlığını değil de kendi ceplerinin rahatlıklarını düşündükleri için bu dedikleriniz maalesef %100 doğru .Bilmediginden değil islerine gelmiyor. Kafesler dikey telli diye kim gidipte yatay telli kafes arayacak yada yaptiracak