Kafesin dikey telli olması sorun çıkarmıyor ben kullanıyorum. Memnunum. Nerden aldığımı özel mesaj yolu ile söyleyeceğim.Buna benzer yatay şekli var mıdır peki ? Çünkü boyalı telli kafes almak istemiyorum
Bende dikey tellisi var sorun oluşturmuyor.tama kafes güzel ızgaralı da dikey telli bu kafesler, yatayı varsa paylaşın
Rica etsem banada kafesi aldiginiz yeri paylasirmisiniz ?Teşekkürler kafes kendi kullandığım kafes örnek ölçüler olduğu için koydum herangi bi yerden o ölçülere uygun alınabilir ben özelden aldığım yeri gönderiyorum size burada reklam olmasın
bende de bunlardan 1 tane var ve kullanışlı gibime geldi sanırım o siyah çizgilerin oralarda içe doğru ufak kesikler var kafesin telleri oraya giriyor ve gayet güzel tutuyor ama tabi daha tecrübeli olanlar yine bilgi versin @ReFlexSelam arkadaşlar linkteki tünek Hagen Vision kafeslere takılabiliyor mu M01 ? Bendeki tüneklerin hepsi vidalı, bu tip tünek hiç kullanmadığım için emin olamadım takılabiliyor mu ? Eğer takılabiliyorsa uzunluk tavsiyesi de alayım kafesin eni 38 cm. 40 cm'lik olanı alırsam dışarı taşıcak dolayısı ile 30 cm'lik olanı alayım diyorum
https://www.hepsiburada.com/eurogold-dogal-ahsap-tunek-30-cm-4-lu-p-HBV000007YRBM?magaza=Hepsiburada