Yavuz GEREKLİOĞLU
Emektar Üye
Güzel kafesmiş fiyatı da bayağı uygun.
kafes çok iyi fakat yuvalık daha iyi olabirmiş çam yuvalık yada plastik folluklu yuvalık kulanılsa daha mı iyi olurdu. kuşlarınız nerede
kafes çok iyi fakat yuvalık daha iyi olabirmiş çam yuvalık yada plastik folluklu yuvalık kulanılsa daha mı iyi olurdu. kuşlarınız nerede
maşallah güzel kuşlar yuvalığın içinin fotoğrafı var mı acaba ladin çam türü iğne yapraklı parazit oluşumunu engel olan güzel bi ağaçtır ben yuvalığın klasik olmayışı çatılı oluşu için söyledim kafese monte etmek zor olur yanlarda boşluk olur vs. için ama güzel olmuş .kaça yaptırdınız acaba
Emin Bey yuvalık gerçekten güzelmiş, kuşlarda.Maşallah.
İzmir de yiğit kafes var orada yatay telli çifthane var ama ben sana dikey olan sürgülü çifthane yi öneririm.İsteğe göre alt ızgara da alırsın...
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:13 -->-> Daha önceki mesaj 00:13 --
ptt kapıda ödeme alırsın.
Bak arkadaşım bende daha önce araştırdım satış sorumlusunu arıyorsun istediklerini söylüyorsun aynı gün kargoya veriyorlar.Tavalı olduğundan dikey telli istedim, temizlemesi çok kolay kafesi alırsan eğer anlarsın.Kafese göre ızgara da yapıyorlar.Hayvanın ayakları pislenmiyor.Tek benim beğenmediğim tarafı hayvana zarar vereceğini düşündüğüm yaylar oldu onlarıda elektrik bantıyla kapattım.Sorun ortadan kalktı.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:53 -->-> Daha önceki mesaj 00:51 --
Ben yuvalıkta aldım hiç hasarlı gelmedi.