Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iyi duruyor. Ben netten alisveris yapmayi sevmedigim icin pek bisey diyemicem bizzat dokunup gormem lazim yakinda petshop varsa oraya da sorabilirsin fiyatlar asagi yukari hep ayni hem tel kalitesine bakarsin
Iyi duruyor. Ben netten alisveris yapmayi sevmedigim icin pek bisey diyemicem bizzat dokunup gormem lazim yakinda petshop varsa oraya da sorabilirsin fiyatlar asagi yukari hep ayni hem tel kalitesine bakarsin
Ciftimin durdugu kafes sahiplendigim de gelen kafes ve buyuk boy olarak geciyor. ama cift olunca ve kulucka zamani ucuramayacagim icin alan ne kadar buyuk olursa onlar icin o kadar iyi. Bende cifthane alacagim kuluckadan sonra.
Ben çifthane kullanıyorum, telleri çok kaliteli olmuyor kolay eğiliyor, malesef bir de herhangi bir sıvı temasında çok çabuk paslanabiliyor, bir de kapı yayları yerinden çıkabiliyor, ama gel gelelim ufacık kafesten daha iyi olur her türlü.
Bunlardan kullanıyorum, gayet memnunum. Bunları örnek alarak başka modellere de bakabilirsiniz. Boyalı kafes tavsiye etmiyorum. Hem kuşlar çok kemiriyor ve boyalarını söküyor, hem de kısa süre içinde soyulan boyalar ve paslanan teller nedeniyle çirkin ve sağlıksız bir durum ortaya çıkıyor.