TurkishCoffee
Yeni Üye
Öncelikle yazım hatalarım icin özür dilerim telefondan yazıyorum.
Kuşlar kafes icinde istedigi yere ulaşabilirler mi acaba ? Bu konudan cok var inceledim ancak benim kafesim kare diktortgen falan degil yuvarlak bir kafes ve tum telleri dikine yani asılabilecegi cok bir yeri yok ancak yinede istedigi yere ulasabilir demi ?? Emin olamadim ben. Birde taşlarını hiç yemiyor kendisi onun ne oldugunu biliyor mu ? Ihtiyaci olursa gider demi tanıtmama gerek yoktur sanirim
ve 1 hafta oldu halen ötmüyor sadece muzik acarsam kendisine ötüyor bu arkadaş demin hiç yemedigi icin kumlugundaki kumu başka kaba aldik ve icine salatalik rendeleyip koydum mamasi ile karistirarak başka ne yapmaliyim kusa oyle sadece bekliylr ötmüyor kafestende cikmiyor. Bazen kafesin uzerini koplme aciyorum ama yinede ben teşvik etmezsem cikmiyor. Önüne tünek falan uzatiyorum ona geliyor öyle cikariyorum. Benden korkmuyor ara ara sevmeme izin veriyor karnimi falan oksuyorum ama bazende elimi iceriye sokar sokmaz huzursuz olup tunegin diger ucuna gidiyor sakince yuruyerek
ve son olarak odam kucuk kuş için bu bir sorun mu yoksa ucmak isterse sorun degilmidir ? Ilerde odada ucamadigi icin sıkılsın istemiyorum cunku ucabilsin isterse yorum ve yardimlarinizi bekliyorum
iyi akşamlar.
Kuşlar kafes icinde istedigi yere ulaşabilirler mi acaba ? Bu konudan cok var inceledim ancak benim kafesim kare diktortgen falan degil yuvarlak bir kafes ve tum telleri dikine yani asılabilecegi cok bir yeri yok ancak yinede istedigi yere ulasabilir demi ?? Emin olamadim ben. Birde taşlarını hiç yemiyor kendisi onun ne oldugunu biliyor mu ? Ihtiyaci olursa gider demi tanıtmama gerek yoktur sanirim