Akıllı yemliğe mama mi koydunuzkalamar takıcam yarın akıllı yemlığı dısarı nasıl takabılırımkı birde asılı olmasının nasıl bir sıkıntısı var
hem mama hem yem koydum ne önerirsiniz kafes içinde ne değiştirmeliyimAkıllı yemliğe mama mi koydunuz
Mama bir süre sonra ekşiyecek, bozulacaktır. Mamayı ayrı kapta verin, kancalı yemlikler satılıyor alabilirsinhem mama hem yem koydum ne önerirsiniz kafes içinde ne değiştirmeliyim
Hocam bir fotoğrafını atabilir misiniz akıllı yemliğin nasıl dışarı takıldığını? TeşekkürlerAkıllı yemlik için kafeslerin yan taraflarında ekstra kapaklı bölmeler oluyor. Bunları akıllı yemlik ya da banyoluk için kullanabiliyorsunuz. Sanırım sizin kafesinizde yok. Kafesi değiştirmek de maliyetli olacaktır. Eğer yemlikten yer kazanmak isterseniz tavsiyem yatay şekilde düzenlenmiş olan arka kısımdaki tellerden yemliğe sığacak kadarını kesmeniz ve yemliği oraya almanızdır. Yine de seçim sizin. Kafesi bozmak istemem derseniz de çok büyük bir sorun teşkil etmez.
Benim kafesimde kenarda ayrı bir kapak var. Ancak akıllı yemlik oraya oturmuyordu. Resimdeki gibi bir iple bağladım. Yemliğin ayaklık kısmı da kaybolmuştu. Kendim ağaçtan bir tünek yaptım önüne.Hocam bir fotoğrafını atabilir misiniz akıllı yemliğin nasıl dışarı takıldığını? Teşekkürler
Kafes düzeni iyi gibi duruyor ama kuşlar salıncakla vakit geçirmeyi çok sever, taksanız da fazla yeri kalmaz kuşun, kafes biraz dar görünüyor. Günlük dışarı çıkarıyorsanız problem olmaz. Sularının günlük yenilenmesi önemli, kullanıyormusunuz bilmiyorum vitamin damlatmak yararlı olur. Kuşu tek almanız biraz hata olmuş gibi bana alırken tek aldığınızda çok yaşamaz demişlerdi çift aldık. Fazla yalnız kalmamasına dikkat edin en azından.Kuşumun kafesinin düzeni dogru mudur sagliklimidir tesekkurler