Öncelikle herkeze merhabalar, çok merak ederek siz değerli arkadaşların yorumlarını almak isterim. Internette zeolit taşını görerek sipariş te bulunup aldım özellikle benim gibi çok zamanını işte geçiren ve evde koku olmasını istemeyen devamlıda altını temizleyebilecek olamadığımdan bu ürünü kullanmaya başladım. Fakat kuşlarım (1 çift tepeli ve 1 çift jumbo yavrular daha paylaşacağım resimlerini en kısa zamanda.) kafeslerinde öyle bir kanat çırpmaktadır kiler o ufak taş parçaları etrafa dağılmaktadır ve her sabah supurmek zorunda kalıyorum odayı.
Internette dolaşır iken mısır gravürü olduğunu gördüm ve birde kad diye bir ürün. Bu ürünleri deneyen varmıdır? başarılımıdır? gerçekten koku ve temizlik için ileri safhalardamıdır.Ayda bir bile temizlesem benim için gerçekten iyi olucak.
Kafesim çifthane olup iki ye ayırdım. Kafesin etrafını bazı arkadaşlarda gördüm jelatin yada plastik ile çevrelemişlerdi.Bu kuşa zarar vermezmi?
Diğer bir sorum ise malesef ufak dişi akıllı yemliğe dadandı kemiriyorda kemiriyor ve içinde ki yemleri boşaltıyor
) Hergün üfleyip üfleyip tekrar yemliğin içine boşaltıyorum temiz yemi,gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bir kaç kez çıkması için kış kış desemde banamısın demiyor
) Arka ayak tren gibi çalışıp yemlerin boşalmasını sağlıyor
)
Birde devamlı mama vermek doğrumudur? Hazır mama aldım ama devamlı vermenin doğru olmadığını söylemektedirler. Teşekkürler.