Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Tedavi süresince ve sonrasında bir süre hazır su kullanın. Probiyotik de kullanın tedavi sürecinde ve sonrasında.
bu söylediğiniz ilacın bir zararı olmaz değil mi tüm kuşlarda kullanacağız ya hani bazısına zararı dokunur mu yoksa bu dozajda hiçbirine zarar vermez mi?Tamamen yok edilirse bir daha uygulamaya gerek kalmaz. Hasta olmayan kuşa Tedavi edici ilaç kullanılmasını doğru bulmuyorum. Benim hayatı boyunca hiç antibiyotik benzeri ilaç içmeyen kuşlarım oldu uzun uzun da yaşadılar. Ama bazılarına da kullanmak zorunda kaldım tabi.
ilaç elimizde yok ama alıp bir an önce tedaviye başlamak istiyorum inşallah,düzelmelerini umut ediyoruz sağolun ilgilendiğiniz içinHiç birine zararı olmaz merak etmeyin. Şimdiden suluklarını alın yarın ilaç başlayana kadar.
yem önerisi için sağolun..Şurupta tavsiye ettiğiniz gibi en az 7 gün mü kullanılacak bu da?yine 3 saatte 1 yenilenecek değil mi?sağolunİlacın dörtte birini Ezerek toz haline getirin. Sonra 1/4'ünü Yarım suluğa katarak iyice karıştırın. Yem olarak da Versele laga veya Quik öneririm. Dediğiniz gibi meyveli olmasın.
1 hafta boyunca hiç sade su vermeyeceğiz değil mi?Tablet formunu hiç kullanmadım. Gözlemleyin eğer suda tam çözünüp dibe çökmüyorsa günde iki defa taze hazırlayıp verin. Suluğu çekmenize gerek kalmaz. Eğer çözünmüyorsa yine 3 saatte bir hazırlayacaksınız. Kuşlar suyu içtikten sonra çekip 3 saat susuz bırakıp yeni hazırladığınız sudan vereceksiniz. Yani her seferinde 3 saat susuz kalmalı kuşlar yoksa yeterli doz alamazlar.
Tabiki. sade su verirseniz ilaçlı suyu içmezler ki. Tedavi 7 ila 10 gün sürecek gelişmelere göre. Tüm kümesi kafesler yemlikler suluklar. vs vs hepsi 3. ve 5. günler dezenfekte edilecek.1 hafta boyunca hiç sade su vermeyeceğiz değil mi?
Tüm bilgiler için sağolunTabiki. sade su verirseniz ilaçlı suyu içmezler ki. Tedavi 7 ila 10 gün sürecek gelişmelere göre. Tüm kümesi kafesler yemlikler suluklar. vs vs hepsi 3. ve 5. günler dezenfekte edilecek.
Rica ederim. Umarım tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar.Tüm bilgiler için sağolun