E
ela
Guest
Bakın hiçbi kuş onunde yemi oldugu halde açlıktan ölmez merak etme çekingeç biraz havalarda sıcak oldugundan ama illaki yer merak etme
inşallah tabi bu miskinlikle yemi bulabilirse
Bakın hiçbi kuş onunde yemi oldugu halde açlıktan ölmez merak etme çekingeç biraz havalarda sıcak oldugundan ama illaki yer merak etme
inşallah tabi bu miskinlikle yemi bulabilirse
normal yem yem kırmayı biliyormuş ama ne uzatırsam uzatayım yemiyor az önce benden kaçıp dibe indi orda yemliğin altından yemleri yemeye çalıştı sanırım yavas yavas keşfedicek...
ilk gun öyle biraz oluyor hata kuşunu uyuşuk gibi göre bilirsin. 2 ci günde alişcaktir kuşcu daki arkadaşlarindan ayırılıdığı için biraz üzgün olabilir. uzaktan takip edersen yer benım aldiğim zaman da öyledi uzaktan bakinca yiyiyodu. yem.
Bende dün aldığım yavru kuşumdada böyle belirtiler vardı agzını japon balıgı gıbı açıp kapıyordu ilk başta kafesi açtım bana alısması ıcın elımıe uzattım elıme bıraz yem aldım ve gelmesını bekledım ama kuşu sakın avuçlamayın. 5-10 dk ya elime geldi ilk baslarda elımden uçup kaçıyordu tekrar tekrar yaptım ve şuan elime kendisi geliyor uzattıgımda odada 1-2 saat zaman gecırıyoruz yemege gelınce o zaten acıkınca mecbur dalıyo yemege merak etmeyın sızde deneyın benım yaptıklarımı bence
bi süre aralıklarla uzaktan gözlemlicem sonrasında uyusuk poposunu kaldırır belki...
Çok evham yapmışsınız. Kuşlarda olur böyle yeni ortama alışma süreçleri bunlar..