Mgkhnyavas
Meraklı Üye
Bakteri birden kendini de gösterir, yahut göstermez yavaş ilerler. Genellikle kursak mantarı da ilk gün farkedilmeyen bir hastalıktır. Çoğu hastalıkta öncelikle kuşlarımızda bir yavaşlama görülür, hareketleri yavaşlar. Onun dışında kalan ani ölümler, kapıya sıkışma vs şeklinde daha çok görülür. Bunlar gözlemlerimdir, akabininde tayin eden Allah'tır. Daha fazla geç kalmayın lütfen.Sapasağlam kuş 1 gündür böyle Yani ilginç
sevgili dostum, benzer bir şey benim de başıma gelmişti. Daha doğrusu şahit olmuştum.Bu sesi çıkarması neden olabilir? Bugün sirke verdikten sonra yapmaya başladı. Burnunda da akıntı var.
Videodaki şekilde nefes alıp vermesi ve kuyruk düşükliğü de iki gündür bu şekilde
Umarım düzelirsevgili dostum, benzer bir şey benim de başıma gelmişti. Daha doğrusu şahit olmuştum.
biri stres'di huzursuz olunca boyle yapiyorlar.
Digeri de üşütmeye bağlı.
senin kuşun hastalığı var bariz, yavru resmen agliyor.
İki ilacı da alır almaz başlayın. Ense derisine damlattıktan sonra flagyle’i verin.Selçuk bey dediğiniz iki ilacı birlikte mi kullanmalı mıyım
Nefes almakta güçlük çektiği kesin. Elma sirkesi kötüleştirdi diye düşünmeyin. Zaten kötüydü nefes alışı. Sirke az da olsa açtı solunum yolunu , ama tam açamaz zaten. Flagyle serum’u reçetesiz veriyorlar diye biliyorum. Vermezlerse veterinerden ornidazol veya metronidazol erken maddeli bir ilaç alın. Ronidazole 10 olabilir mesela ama onu da bulmak zor. En kötü yazdırırsınız hastaneden.Bu sesi çıkarması neden olabilir? Bugün sirke verdikten sonra yapmaya başladı. Burnunda da akıntı var.
Videodaki şekilde nefes alıp vermesi ve kuyruk düşükliğü de iki gündür bu şekilde