Kabarık uyuma

En çok onu yiyor zaten biraz önce çok hızlı nefes alıyordu yemini yedirdim yeni uyandığıniçindingaliba ayaklarımız hala öok soğuk kesinlikle ısınmıyor çok zor dışkılıyor tek ayakta duramıyor tam çekiyor dengesi bozuluyor
Tekirdağ da yaşıyorum İstanbul’da önerebileceğiniz bir yer var mı

Bana dışkıları normal gelmiyor çok açık rengi beyaz gibi veterinere götürdüm dal darıyı çıkarttırdı antibiyotik ve vitamin verdi offf ne yapçağımı bilmiyorum pankreas sorunu olabilir mi ? Ayakları da buzzzz gibi :(

Pankreas iltihabı var muhtemelen. Zamanında bu konuyu araştırmıştım ama bir tedavisini bulamadım internette. Sarımsaklı suyun iyi geldiği söyleniyor deneyebilirsin. Ama profesyonel bir veterinerin bakmasında fayda var. Bildiğim kadarıyla antibiyotikler fayda etmiyor.

Gelişmeleri yazarsanız seviniriz.
Yani şöyle akşam dayanamadım veterinerin söylediğinin dışına çıktım ve sodalı su verdim çünkü çok titriyordu hali yoktu süreklinsıcak su torbası koyup sıcak olmasını sağladım çok şükür dışkı rengi düzeldi sodadan sonra keyfide yerinde o yüzden bir iki gün daha gözlemlemeye karar verdim sanırım kronik kabızlık var kuşumda sizin dediğiniz gibi düzenli haftada iki kere sodalı su vereceğim aksi bir durumda direk gideceğiz zaten işten erken çıkıyorum 6 buçukta kapandığı İçin her türlü yetişiriz kilo kaybı devam etmiyor çok şükür 35 grama sabitledik 2 gün sonra sesini duydum çok özlemişim konuşmasını :) buradaki veterinerler. Sanırım hiç birşey bilmiyorlar 10 günlük antibiyotik verdi ama dünden beri içmiyor olabilir çünkü ben arada sodalı su içirdim bardaktan suluğuna dokunmamış olabilir antibiyotiğe de 3 günü tamamlayıp aramı versem karar veremedim 3 5 7 10 gün kullanılıyor ya yarıda kesmem nasıl olur bilemedim ‍

Yani şöyle akşam dayanamadım veterinerin söylediğinin dışına çıktım ve sodalı su verdim çünkü çok titriyordu hali yoktu süreklinsıcak su torbası koyup sıcak olmasını sağladım çok şükür dışkı rengi düzeldi sodadan sonra keyfide yerinde o yüzden bir iki gün daha gözlemlemeye karar verdim sanırım kronik kabızlık var kuşumda sizin dediğiniz gibi düzenli haftada iki kere sodalı su vereceğim aksi bir durumda direk gideceğiz zaten işten erken çıkıyorum 6 buçukta kapandığı İçin her türlü yetişiriz kilo kaybı devam etmiyor çok şükür 35 grama sabitledik 2 gün sonra sesini duydum çok özlemişim konuşmasını :) buradaki veterinerler. Sanırım hiç birşey bilmiyorlar 10 günlük antibiyotik verdi ama dünden beri içmiyor olabilir çünkü ben arada sodalı su içirdim bardaktan suluğuna dokunmamış olabilir antibiyotiğe de 3 günü tamamlayıp aramı versem karar veremedim 3 5 7 10 gün kullanılıyor ya yarıda kesmem nasıl olur bilemedim ‍♀
Yani şöyle akşam dayanamadım veterinerin söylediğinin dışına çıktım ve sodalı su verdim çünkü çok titriyordu hali yoktu süreklinsıcak su torbası koyup sıcak olmasını sağladım çok şükür dışkı rengi düzeldi sodadan sonra keyfide yerinde o yüzden bir iki gün daha gözlemlemeye karar verdim sanırım kronik kabızlık var kuşumda sizin dediğiniz gibi düzenli haftada iki kere sodalı su vereceğim aksi bir durumda direk gideceğiz zaten işten erken çıkıyorum 6 buçukta kapandığı İçin her türlü yetişiriz kilo kaybı devam etmiyor çok şükür 35 grama sabitledik 2 gün sonra sesini duydum çok özlemişim konuşmasını :) buradaki veterinerler. Sanırım hiç birşey bilmiyorlar 10 günlük antibiyotik verdi ama dünden beri içmiyor olabilir çünkü ben arada sodalı su içirdim bardaktan suluğuna dokunmamış olabilir antibiyotiğe de 3 günü tamamlayıp aramı versem karar veremedim 3 5 7 10 gün kullanılıyor ya yarıda kesmem nasıl olur bilemedim ‍

Yaramaz kapılara uçmaya konuşmaya başladı biraz kilo aldırmam gerek yağ oranı yüksek tohum alacağım dışkılar beyazlar sodadan önce antibiyotik gram iyi gelmedi yeşiller sodadan bir kaç saat sonra yavaş yavaş yumuşadı zaten mini mini bir kuş pır pır ederken ellerim diye söylenmeye başladı :)

Ekli dosyalar

• 39B77812-9359-4237-996E-FC13C42B7C5B.jpeg
    39B77812-9359-4237-996E-FC13C42B7C5B.jpeg
    456 KB · Görüntüleme: 17
  • D4E1D38E-4898-4DD6-B540-236DA3500A61.jpeg
    D4E1D38E-4898-4DD6-B540-236DA3500A61.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 19
ümit bey şuan aynı zamanda tüy dökümündeyiz b vitamini selenyum veterinerden almalımıyım yoksa bunun İçin önerebilecepiniz bir vitamin var mı genelde gidip şırınga ile alıyorum ama bir öncekini alalı iki üç ay olduğu İçin attım

ümit bey şuan aynı zamanda tüy dökümündeyiz b vitamini selenyum veterinerden almalımıyım yoksa bunun İçin önerebilecepiniz bir vitamin var mı genelde gidip şırınga ile alıyorum ama bir öncekini alalı iki üç ay olduğu İçin attım

Supradyn All Day suda eriyen tablet öneririm. Tableti ezip toz haline getir ve çay kaşığının ucuyla tam dolu sulukta eritip ver kuşa. Haftada bir düzenli kullanabilirsin, güzel bir vitamindir.

Hepsini ezip ufak cam kavanoza koyabilirsin (hava almaması için) ve buzdolabında muhafaza edersen son kullanma tarihine kadar kullanabilirsin.

Geri