Yani şöyle akşam dayanamadım veterinerin söylediğinin dışına çıktım ve sodalı su verdim çünkü çok titriyordu hali yoktu süreklinsıcak su torbası koyup sıcak olmasını sağladım çok şükür dışkı rengi düzeldi sodadan sonra keyfide yerinde o yüzden bir iki gün daha gözlemlemeye karar verdim sanırım kronik kabızlık var kuşumda sizin dediğiniz gibi düzenli haftada iki kere sodalı su vereceğim aksi bir durumda direk gideceğiz zaten işten erken çıkıyorum 6 buçukta kapandığı İçin her türlü yetişiriz kilo kaybı devam etmiyor çok şükür 35 grama sabitledik 2 gün sonra sesini duydum çok özlemişim konuşmasını
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
buradaki veterinerler. Sanırım hiç birşey bilmiyorlar 10 günlük antibiyotik verdi ama dünden beri içmiyor olabilir çünkü ben arada sodalı su içirdim bardaktan suluğuna dokunmamış olabilir antibiyotiğe de 3 günü tamamlayıp aramı versem karar veremedim 3 5 7 10 gün kullanılıyor ya yarıda kesmem nasıl olur bilemedim ♀