2 farklı vet.le görüştüm resimde attım. ilaca 5 gün daha devam edin dediler probiyotik de verin yanında.
Beşeri ilaçları eczaneden nasıl alıyorsunuz? Bactrim de ant. parasıyla da vermezler.Sen bilirsin. Ama bence sulphamezathine bu işi çözemiyecek.
Beşeri ilaçları eczaneden nasıl alıyorsunuz? Bactrim de ant. parasıyla da vermezler.
Valla burda da reçeteli dedikleri birsürü ilacı aldım hiç bir şey sormadilar. Söyle kendim için değil kuşuma veteriner söyledi de verirler.Kardeşim burası türkiye parasını verdikten sonra eczaneyi satın alırsınBir kaç tane eczaneye sor illaki veren olur. Bizim buradaki eczane hiç sormuyo bile ne istesem veriyo
He olmadı aile hekiminden rica et yazsın![]()
Valla burda da reçeteli dedikleri birsürü ilacı aldım hiç bir şey sormadilar. Söyle kendim için değil kuşuma veteriner söyledi de verirler.
Son durumumuz. Son 3 gündür yarım suluk 3 damla sulp., 2.suluktada diazyme prob. veriyorum.
Siz yazınca farkettim resmi bende gerçekten kanmış gibi duruyor, hatta farklı yerlerde de, şükür öyle bir problemimiz yok. Dikkatiniz için teşekkürler.Sağ altta kanmı var benmi yanlış görüyorum?
Siz yazınca farkettim resmi bende gerçekten kanmış gibi duruyor, hatta farklı yerlerde de, şükür öyle bir problemimiz yok. Dikkatiniz için teşekkürler.
Akşam değiştirmiştim. 10.gün bugün, genel durumunda herhangi bir problem yok,şen şakrak. Kağıdın arkasının resminide ekledim hala renklenme varSulphamezathine'i toplam kaç gündür kullanıyorsun? Bazı dışkılar düzgün gibi. Kafesi temizleyip güncel dışkı resmi atarmısın.
Bu arada kendi ilaçlarım var, rahatsızlandığım için yazdırdığım, bilmiyorum kullanılır mı, dozu nasıl olur, cipro ve flagylAkşam değiştirmiştim. 10.gün bugün, genel durumunda herhangi bir problem yok,şen şakrak. Kağıdın arkasının resminide ekledim hala renklenme var
Akşam değiştirmiştim. 10.gün bugün, genel durumunda herhangi bir problem yok,şen şakrak. Kağıdın arkasının resminide ekledim hala renklenme var
Bu arada kendi ilaçlarım var, rahatsızlandığım için yazdırdığım, bilmiyorum kullanılır mı, dozu nasıl olur, cipro ve flagyl