veysel boz
Meraklı Üye
Dişi bulunmuştur konu kapatılabilir !!!
Son düzenleme:
Hayırlısı olsun. İnşallah aradığını en yakın sürede bulursun.yerim olsa düşünürdüm fakat 2 kafesimde dolu berkay bey düşüncenizden dolayı teşekkür ederim
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:12 -->-> Daha önceki mesaj 23:08 --
güncel konu
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:45 -->-> Daha önceki mesaj 17:12 --
konu günceldir elinde bulunan arkadaşlar ulaşırsa çok iyi olur
izmirde elden teslim alınacak 1 yaşındaki kızgın erkek kuşuma 10 aylık - 1.5 yaş arası dişi muhabbet kuşu arıyorum satan arkadaşlar ulaşırsa çok iyi olur artık petshoplardan almak istemiyorum bir çok kez petshoptan aldım 5 aydan fazla yaşamadı kimisi hastalık bulaştırdı sağlıklı kuşlarımı kaybettim o yüzden üreticelerin ellerinde yada sağlıklı bakan bi arkadaş varsa tercihimdir
![]()
30 tl karsıyaka ınsanlrdan urkmuyor.
5071873384
elimde yavru var işini görürse verebilirim 2 aylık
merhaba
Dişi yavru duruyor mu?
mrb yerli istıyrsanız ayarlarız.
olur neden olmasın hangi boy yavru almak istedıgınıze baglı.fakat kırıkları hepsı satıldı.yerli bir takımım var onun yavrularını eşe dosta verıyorum yada bırıktırıp toplu verıyorum suandada elimde bir tek dişi yavru kaldı.yani isterseniz onu verebılırım sizeBizim bu çirkine) show kırığı vs. gitmez herhalde değil mi Berkay ??
![]()
![]()
![]()
olur neden olmasın hangi boy yavru almak istedıgınıze baglı.fakat kırıkları hepsı satıldı.yerli bir takımım var onun yavrularını eşe dosta verıyorum yada bırıktırıp toplu verıyorum suandada elimde bir tek dişi yavru kaldı.yani isterseniz onu verebılırım size
whatsapptan ekleyın istersenız gönderyım resmınıFotograf var mı
whatsapptan ekleyın istersenız gönderyım resmını