Merhaba arkadaşlar. Bu forumun uzun zamandır üyesiyim. Uzun yıllardır hobi üretimiyle uğraşıyordum. Ve bu forumda çok şey öğrendim. Burda abilerimiz, kardeşlerimiz hep birlikte aile olduk. Bugüne kadar bu forumdaki aldığım deateği hiçbir yerde hiçbir forumda ve forumdan ziyade veterinerlerden bile alamadığım verimi fazlasıyla
@Selçuk YÜKSEL hocamdan aldım. Özel veteriner dahil , kanatlılardan anlayan veterinerler dahil derdime derman asla olamadı. Tedavi yöntemleri ve süreci iyi yönetemediler hemde hiçbiri. En pahalısından en makul fiyatlısıyla birçok veteriner deneyimi yaşadım ve hepsi olumsuzdu çünkü kuşlardan asla tam anlamıyla anlamıyorlar. Bir sıkıntım olduğunda hemen buraya bu foruma koşarak geliyorum. Veterinerlerin tedavi yöntemleri ve reçetesine güvenmeyip burada reçeteyi paylaşıp selçuk hocamdan tedavinin doğruluğunu teyit ediyorum ve tedavi yöntemi yanlışsa(doğru olsa dahi önemli değil güvenemiyorum, ki genelde yanlış oluyor) koşulsuz şartsız selçuk hocamın dediklerini uyguluyorum çünkü işin doğrusunu biliyor. Güven veriyor ve asla beni yanıltmadı. Burada gece gündüz demeden insanlara yardımcı oluyor. Bizlere değer veriyor ve hayatından cidden ödün veriyor, özel hayatından vaktini burada harcıyor emeği çok büyük bu bizler için inanılmaz bir nimet. İnsanlara yardımcı olmak için mücadelesine herzaman minnettar oldum. Sıkıntısı olan insanları mutlu ediyor yüzünü güldürüyor.
Selçuk hocam 1 numara . Ben daha önce bukadar donanımlı bilgili ve yardımsever bir kişiye rastlamadım. Sizlerde rastlayamazsınız. İyiki varsınız hocam
@Selçuk YÜKSEL
Kursak mantarı tedavimizde (şuanda hala devam ediyor) tedavimizin 11.günü.
Selçuk hocam kuşumu adeta hayata döndürdü kursak mantarı rezil bir hastalık. Ben 2-3 gün ömrü olduğunu düşünürken, uygun tedavi göntemleri ve kullanılması gereken ilaçlar dahil (doz ve miktarına) kadar işin en ince noktssına kadar destek sağladı. Ve kuşum şuan bu hastalığı şükür atlatıyor. Şuan tedaviye devam etme sebebimiz tekrardan nüksetmemesi.
Bu cumartesi tedavim bitiyor ve artık ilaçsız takviyelerimle devam edeceğim. Bu çok huzur verici. Asla hakkknı ödeyemem hocam
@Selçuk YÜKSEL
@BeautiBird hocamada ekstra parantez açmak istiyorum. Sizin desteğinizde asla inkar edilemez, sizin tecrübelerinize çok güveniyorum. İyiki varsınız.
Tedavi sürecinde kullandığım ilaç mikostatin . (Yarım suluk 8damla + 5damla probiyotik) tedavinin 10.gününden itibaren mikostatin 6damla +5damla probiyotik)