U Umutcan AĞLAR Guest 28 May 2013 #22 sağolun, Cihat bu uygulamaayı Ankarada da yapmak lazım kardeşim
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 81 28 May 2013 #23 Umutcan AĞLAR' Alıntı: sağolun, Cihat bu uygulamaayı Ankarada da yapmak lazım kardeşim Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kardeşim. O zaman da bahanesi olanı çeker vururum yani Zaten forum %80 Ankara, %20 Diğer' den oluşuyor
Umutcan AĞLAR' Alıntı: sağolun, Cihat bu uygulamaayı Ankarada da yapmak lazım kardeşim Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kardeşim. O zaman da bahanesi olanı çeker vururum yani Zaten forum %80 Ankara, %20 Diğer' den oluşuyor
E Ezel ALBAYRAK Guest 29 May 2013 #24 Beni bozmaz.Gitmişken serkan abimin veya murat abimin kuşlarından alırım.Murat abi harem kurmuş ya 1 dişi eksiltmek yararına olur. Moderatör tarafında düzenlendi: 29 May 2013
Beni bozmaz.Gitmişken serkan abimin veya murat abimin kuşlarından alırım.Murat abi harem kurmuş ya 1 dişi eksiltmek yararına olur.
Ali Alp ÇOŞAN Emektar Üye Katılım 31 Ocak 2013 Mesajlar 1,166 Tepkime puanı 2 29 May 2013 #25 Ankara organizasyonu olacaksa şayeet,benim ankaraya gideceğim 3-4 günlük zaman dilimine denk getirtebilirsem çok çok iyi olacak vallahi
Ankara organizasyonu olacaksa şayeet,benim ankaraya gideceğim 3-4 günlük zaman dilimine denk getirtebilirsem çok çok iyi olacak vallahi
K Konyalı Guest 29 May 2013 #27 Mehmet ŞEKER' Alıntı: istanbulda olmayı isterdim Genişletmek için tıkla ... bızdfee konyada yapaks ASD:
Mehmet ŞEKER' Alıntı: istanbulda olmayı isterdim Genişletmek için tıkla ... bızdfee konyada yapaks ASD:
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 81 29 May 2013 #29 Duruma göre ayarlanacak
M Mehmet ŞEKER Guest 29 May 2013 #31 Konyalı' Alıntı: bızdfee konyada yapaks ASD: Genişletmek için tıkla ... kaç kişiyiz konyalı