A Anıl Arda Guest 7 Şub 2014 #1 [/IMG]Merhaba, Yahya Kaptan / Kocaeli bölgesinden aranıza katılıyorum. 1 adet yavru muhabbet kuşu aldım isim bulamadım yardım ederseniz sevinirim
[/IMG]Merhaba, Yahya Kaptan / Kocaeli bölgesinden aranıza katılıyorum. 1 adet yavru muhabbet kuşu aldım isim bulamadım yardım ederseniz sevinirim
Ü Üye silindi 6768 Guest 7 Şub 2014 #2 Ad için kimseden tavsiye almanı önermem kendin düşün aklına sinince bi isim onu koy başkası bi isim verince sana ait değilmiş gibi oluyo bana bence sende kendin isim bul
Ad için kimseden tavsiye almanı önermem kendin düşün aklına sinince bi isim onu koy başkası bi isim verince sana ait değilmiş gibi oluyo bana bence sende kendin isim bul
Ü Üye silindi 6768 Guest 7 Şub 2014 #4 zekeriya cesur' Alıntı: bende yeni yavru buyutuyorum erkek olursa ismini rifki koycam Genişletmek için tıkla ... çok orjinal iyi düşünmüşsünüz
zekeriya cesur' Alıntı: bende yeni yavru buyutuyorum erkek olursa ismini rifki koycam Genişletmek için tıkla ... çok orjinal iyi düşünmüşsünüz
M Mana Guest 7 Şub 2014 #7 zekeriya cesur' Alıntı: bende yeni yavru buyutuyorum erkek olursa ismini rifki koycam Genişletmek için tıkla ... Bizim tr deki köpeğin adı rıfkıydı güzel isim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
zekeriya cesur' Alıntı: bende yeni yavru buyutuyorum erkek olursa ismini rifki koycam Genişletmek için tıkla ... Bizim tr deki köpeğin adı rıfkıydı güzel isim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Gökhan Naçar Paylaşımcı Üye Katılım 27 Haz 2013 Mesajlar 829 Tepkime puanı 0 7 Şub 2014 #8 bende şevket koyucam
Burak Ayaz Paylaşımcı Üye Katılım 30 Ağu 2013 Mesajlar 472 Tepkime puanı 1 7 Şub 2014 #9 Çok soğuk duruyor ayaz olsun