ishal ve kusma

LİMON<3EGE

Meraklı Üye
merhaba sevgili forumdaşlarım, muhabbet kuşum Limon 3,5 yaşında ve yaklaşık 2 ay önce yüklü miktarda parazit attı. Parazitler tamamen atılsa da ishali geçmedi, bugün de kusması başladı. Evde 25 mg flagyl var. Dozu hakkında sizler tarafından bilgilendirildiğim taktirde bu antibiyotiğin faydası olur mu?
Şimdiden teşekkür ediyorum dostlarım <3

yardım edebilecek biri yok mu arkadaşlar kötüleşmesini istemiyorum

Güçlü antibiyotikler kullanmadan önce doğal yöntemler denediniz mi? Zeolit tozu kullanabilirsiniz mesela. Üstelik test yapılmadan antibiyotik kullanılması faydadan çok zarar sağlar, kanatlı uzmanına gitme imkanı yok mudur? Flagyl antibiyotik şurup bildiğim kadarıyla verecekseniz de vermeden önce ve sonra mutlaka probiyotik takviyesi yapmalısınız, entrobac probiyotik mevcut mu?

farklı bir probiyotik var veterinerim önermişti, onu kullanabilirim. Ama kusma ve halsizlik başlayınca doğal yöntemler işe yarar mı bilemedim. Malatyada 1 kanatlı uzmanı vardı o da depremden sonra eskişehire gitti maalesef

Zeolit tozu ve entrobac temin edin internetten , elinizdeki probiyotiği verin daha sonra flagyl verin bağışıklığı güçlensin

@htchaticeonem9 Malatya'da bildiğiniz kuş veterineri var mı Hatice hanım ?

Geri