Sizce olması gereken fiyat ne kadar söylermisiniz?Bu fiyat sanki biraz yüksek gibi. Umarım hedeflediğiniz şekilde satabilirsiniz.
Size samimiolarak sordum sizce olması gereken fiyat nedir diye...alınmadım...yanlış anlamayın?Olması gereken fiyat diye birşey yoktur. Piyasa açıktır siz bir ürünü 1000 e satılığa çıkarırsınız ben 10 a. ancak bana biraz yüksek geldi fiyat satamayabilirsiniz diye yardımcı olmak istedim. fakat kuşun renkleri çok güzel
çok teşekkür ederim...aslında normal damızlıklara 75-100 tl istenirken ele alışık bir kuşa 150 tl nin normal olacağını düşünerek bu fiyatı yazdım...200 tl tamam çok ama 150 tl normal değillmi?Kuşun maşallahı var, gayet bakımlı ve sağlıklı görünüyor. Arkadaş da haklı olarak emeklerinin karşılığını isteyecektir. Bence fiyat makul.
hayırlısı diyelim...Umarım babalarına çeken bir sürü yavrunuz olurSatmayın bu kuşu
Şuan iki dişi var hangisiyle anlaşırsa diye biri açık yeşil diğeride paint deniliyordu sanırım değişik mavili vs bir dişiDişi ne renk?
teşekkürlerPiyasadan ziyade burada emek önemli. Kuş yavru değil, bir miktar eğitim almış, bakımlı, sağlıklı. Bazıları yavru alıp uğraşmaktansa, hazır eğitimli kuş almak ister, çünkü sabırlı davranamayıp eğitmeye çalıştıkları kuşu agresif yaparlar. Kuş bahsedildiği gibi ise fazla bile eder ama satılır mı orasını bilemem![]()