CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 21 Ara 2015 #21 hayırlı satışlar olsun kardeşim
Ferdi NAMLI Paylaşımcı Üye Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 598 Tepkime puanı 12 21 Ara 2015 #22 Tek İngiliz dişi gerçekten iyiymiş maşallah.
enderundepderun Meraklı Üye Katılım 16 Ara 2015 Mesajlar 239 Tepkime puanı 7 21 Ara 2015 #23 Hepsi çok güzel ama o beyaz renk olan mükemmel. Birde sormamda sakınca yoksa bu bilezik dediğiniz şey ne oluyor mümkünse cevaplarmısınız lütfen?
Hepsi çok güzel ama o beyaz renk olan mükemmel. Birde sormamda sakınca yoksa bu bilezik dediğiniz şey ne oluyor mümkünse cevaplarmısınız lütfen?
Arito Yeni Üye Katılım 4 Nis 2014 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 22 Ara 2015 #24 enderundepderun' Alıntı: Hepsi çok güzel ama o beyaz renk olan mükemmel. Birde sormamda sakınca yoksa bu bilezik dediğiniz şey ne oluyor mümkünse cevaplarmısınız lütfen? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim herkese. Bilezik kuşun yaşını kimin yavrusu olduğu kaçıncı yavrusu olduğu hangi sene doğduğunu gösterir etiket gibi bir şey.
enderundepderun' Alıntı: Hepsi çok güzel ama o beyaz renk olan mükemmel. Birde sormamda sakınca yoksa bu bilezik dediğiniz şey ne oluyor mümkünse cevaplarmısınız lütfen? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim herkese. Bilezik kuşun yaşını kimin yavrusu olduğu kaçıncı yavrusu olduğu hangi sene doğduğunu gösterir etiket gibi bir şey.
enderundepderun Meraklı Üye Katılım 16 Ara 2015 Mesajlar 239 Tepkime puanı 7 22 Ara 2015 #25 Anladim. Cok. Teşekkürler
Fatih SEVİM Meraklı Üye Katılım 2 Kas 2015 Mesajlar 374 Tepkime puanı 122 22 Ara 2015 #26 Maşallah kuşların hepsi ayrı güzel. Ama beyaz olanı tek geçerim Hayırlı alışverişler.
Arito Yeni Üye Katılım 4 Nis 2014 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 3 Ocak 2016 #27 Teşekkür ederim ilginiz için. İlanı kaldırmaya teşvik ediyorsunuz resmen Onada eş alacağım galiba. -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:19 -->-> Daha önceki mesaj 14:56 -- Diğer çiftim çiftleşmeye başladığı için satıştan çekiyorum beyaza da eş buldum ve eşleştirdim o yüzden çekiyorum. İyi forumlar. -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:36 -->-> Daha önceki mesaj 14:19 -- Çiftin fiyatı düşürülmüştür ve günceldir.
Teşekkür ederim ilginiz için. İlanı kaldırmaya teşvik ediyorsunuz resmen Onada eş alacağım galiba. -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:19 -->-> Daha önceki mesaj 14:56 -- Diğer çiftim çiftleşmeye başladığı için satıştan çekiyorum beyaza da eş buldum ve eşleştirdim o yüzden çekiyorum. İyi forumlar. -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:36 -->-> Daha önceki mesaj 14:19 -- Çiftin fiyatı düşürülmüştür ve günceldir.