S
Sevtap DERİN
Guest
Abla benimkilerin altını görsen. Dişi tavuk dışkısı kadar buyuk yapıyor. Ama temizleyemiyorum. Dışkılardan dağ oldu
Aynen ablacım benimki de öyle bildiğin ahır gibi ama mecbur temizlemeyeceğim.
Abla benimkilerin altını görsen. Dişi tavuk dışkısı kadar buyuk yapıyor. Ama temizleyemiyorum. Dışkılardan dağ oldu
Demiştim abla Ama benim marul taktiğini kullan.İnşallah korkutma beni talaş koymadan büyüyen çok kuş var. Ama hatırlıyor musun ben bu kuş niye az giriyor yuvalığa diye kendimi parçaladığımda sen bana şey demiştin abla bir zaman sonrada bu kuş niye yuvadan hiç çıkmıyor diyeceksin diye. Aynen öyle oldum işte.
Aynen ablacım benimki de öyle bildiğin ahır gibi ama mecbur temizlemeyeceğim.
Demiştim abla Ama benim marul taktiğini kullan.
mecburen bi yavrular çıksın en ufagı 7-8 gunluk olsun öyle temizlicem
Tamam ablacığım şimdilik tek duam yanlış alarm olmaması.
İnşallah. artık 2.kuluçkaya koyarsın talaş
Kesinlikle ablacığım bu biraz acemiliğime geldi. Neyse yinede kesin olarak bakmayayım bu olaya belli olmaz.
İnşallah, bir zahmet olsun.
Benim yavrular büyüdü, yeme düştü. Anneleri yeniden yumurta yapıcaklar sen hala yumurta yapmadılar de
Edit=Kıskanma sakın ama
Öyle deme Onur abi inşallah Sevtap ablanında kuşlar yavrulayacak.
Benim yavrular büyüdü, yeme düştü. Anneleri yeniden yumurta yapıcaklar sen hala yumurta yapmadılar de
Edit=Kıskanma sakın ama
gelse Saraya bende vericemYavrulasın abicim birsey dedigim yok. İnşallah yavrular da oda görür. Hoş yavrulamazsa da söz verdim Sevtap'a yavru bir muhabbet kusu vericem ben
Kıskanmıyorum çünkü benim kızımda yakında yumurtlayacak.
Kıskanmıyorum çünkü benim kızımda yakında yumurtlayacak.
gelse Saraya bende vericem
Aynen yavrulayacak
ßen görmedim.Ne güzel işte =) Hem sen benim Fıstık'ın resimlerini gördün mü bu arada
Beni bir tek sen anlıyorsun ablacığım. ))))
ßen görmedim.
Sağol abla
Konu actım. oradan görebilirsin Süleyman Yakında digerlerininde resimlerini koyucam. Artık benimde boy göstermem lazım sanırım
ßen görmedim.
Sağol abla