inşallah bunu beğenir :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Işıl KEGEÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün getirdim yerini değiştirdim koltuğun arkasına doğru koydum oturduğumuz yerden göremiyo bizi :) dün eşim almaya gitmiş hemen tanımış konuşmaya başladı diyo dısarda durdum biraz diyo kafesin tellerinden gözünü dikmiş köşeden bana bakıyo petsohopcu bile şaşırdıdiyo :D konuşuyo diye almak isteyen çok oldu demiş baya talbi geldi demiş :D

Karanlık olması daha iyi çünkü karanlıkta kuşlar uyur ve dinlenirler.
İnsana alışkın bir kuşu çiftleştirmek çok zor ve sabır gerektiren bir iş.

maviş çiftleşmek istiyo ayak atıyo dişi yeni ya pek yanaşmıyo kaşıyolar birbirlerini felan ama :)

maşaallah...güzel kuş...inşaallah anlaşırlar...moralinizi bozmak gibi olmasın ama benim tahminim sizin maviş 2-3 gün de bu dişi ile takılır,çiftleşmek ister ama dişi yüz vermez...ondan sonra onunla da bozuşur ve kavgaya başlarlar...veee yine siz petshopun yolunu tutarsınız gibi geliyor bana...:) çünkü maviş size çok alışmış başka kuşlarla anladığım kadarı ile anlaşamıyor...yeterince moralinizi bozabildim mi ? :) neyse şaka bir yana :) inşallah ben yanılırım...

maşaallah...güzel kuş...inşaallah anlaşırlar...moralinizi bozmak gibi olmasın ama benim tahminim sizin maviş 2-3 gün de bu dişi ile takılır,çiftleşmek ister ama dişi yüz vermez...ondan sonra onunla da bozuşur ve kavgaya başlarlar...veee yine siz petshopun yolunu tutarsınız gibi geliyor bana...:) çünkü maviş size çok alışmış başka kuşlarla anladığım kadarı ile anlaşamıyor...yeterince moralinizi bozabildim mi ? :) neyse şaka bir yana :) inşallah ben yanılırım...

evet yeterince bozdunuz :D şaka tabiki herkesin yorumuna saygı duyarım inşallah anlaşır hemen pes etmeyecem bu sefer hemen değiştirmeyecem :D bu arada dişinin ırkı hakkında kesin kimse bişi demiyo nedir sizce :D

yanlış yönlendirmeyeyim ama yerli gibi sanki...yine de başka yorumlara bakmak lazım...ayağında bilezik var sanırım...ne yazdığına baktınız mı ?

evet var bilezik bakmadım akşam bakarım ama yerliye göre baya iri duyuyo :)

siz akşam eve gidince bileziğindeki doğum tarihine falan bir bakın...sadece meraktan soruyorum...merak ettim kaç yaşında acaba bu kuş ?

kusuru bakmayın ben sizi iyice huylandırdım galiba :) ben sadece merak ettim...:)

:D yok yok sorun değil yani diğer çift kuşlarımdada erkekte var bilezik onada bakayım akşam :D

Geri