I
Işıl KEGEÇ
Guest
benim maviş 2 gündür petshoptaydı bunu beğenmiş eş olarak sizce nasıl ve ırkı nedir yerliye göre biraz iri duruyo inşallah bu kuşu dövmezde iyi anlışır
mavişe göre iri maşallah maviş çek kırığı ama yerliye görede baya iri aldığım kişide emin olamadı hollanda olablir dediİri bir çekde olabilir
çok güzel bi kuş seçmiş. işini biliyo
ışıl bence güzel bi dişi maşallah inşallah anlaşırlar ırk durumuna gelince bi şey diyemicem şimdiden hayırlı olsun.
sağol canım inşallah ama dışarıya bıraktığım zaman kfesin üzerine konuyo maviş ayak atıp çiftleşmeye çalışıyo ama kafesin içinde uzak uzak duruyolar neden oluyo bu
Benim erkek kuşta genelde kafes dışında (üzerinde) dişiye daha çok çiftleşmek için yaklaşıyor ayak atıyor ama kafes içinde bu kadar istekli olmuyor.
sağol canım inşallah ama dışarıya bıraktığım zaman kfesin üzerine konuyo maviş ayak atıp çiftleşmeye çalışıyo ama kafesin içinde uzak uzak duruyolar neden oluyo bu
öyle ama diğer odada akşam olunca karanlık oluyo bende kıyamıyorum öyle kalmalarına ama dışarıya salınca maviş yüzümüze bakmıyo dişinin kuyruğunu kaldırmaya felan çalışıyıo