inşallah bunu beğenir :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Işıl KEGEÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
I

Işıl KEGEÇ

Guest
benim maviş 2 gündür petshoptaydı bunu beğenmiş eş olarak sizce nasıl ve ırkı nedir yerliye göre biraz iri duruyo inşallah bu kuşu dövmezde iyi anlışır :D
n2cjd.jpg

n2ctt.jpg

n2cxd.jpg

n2d0w.jpg

n2d3x.jpg

Maşallah güzel rengi var ırkı konusunda bişey diyemiyecem, anlaşıyorlarsa sorun yok, tüneği değiştirirsen iyi olur.

kafesi yeni aldım o yüzden tüneği değiştirme fırsatım olmadı yorum için ayrıca teşekkürler :)

Irkın pek önemi yok anlaşsınlar da büyük ihtimalle iri yavrunuz olur ışıl abla :)

Son düzenleme:
dişi baya iri yani yerli değil ırkını merak ettim açıkcası :D

ışıl bence güzel bi dişi maşallah inşallah anlaşırlar ırk durumuna gelince bi şey diyemicem şimdiden hayırlı olsun.

ışıl bence güzel bi dişi maşallah inşallah anlaşırlar ırk durumuna gelince bi şey diyemicem şimdiden hayırlı olsun.

sağol canım inşallah ama dışarıya bıraktığım zaman kfesin üzerine konuyo maviş ayak atıp çiftleşmeye çalışıyo ama kafesin içinde uzak uzak duruyolar neden oluyo bu :)

sağol canım inşallah ama dışarıya bıraktığım zaman kfesin üzerine konuyo maviş ayak atıp çiftleşmeye çalışıyo ama kafesin içinde uzak uzak duruyolar neden oluyo bu :)

Benim erkek kuşta genelde kafes dışında (üzerinde) dişiye daha çok çiftleşmek için yaklaşıyor ayak atıyor ama kafes içinde bu kadar istekli olmuyor.

Kuşların yapısından dolayı olabilir sonuçta doğal ortamlarında ağaç dallarında çiftleşiyorlar kafesi yuvanın içi gibi görüyor olabilirler.

bence onları ayrı bi yere koy seni görmüyecegi bi yere o zaman alışır maviş bence seni görünce öyle yapıyor ve farkettiysen seni görünce aldığın eşlerden uzaklaşıyor yemini suyunu gerekirse eşin tazelesin derim bu benim düşüncem.

öyle ama diğer odada akşam olunca karanlık oluyo bende kıyamıyorum öyle kalmalarına :Dama dışarıya salınca maviş yüzümüze bakmıyo dişinin kuyruğunu kaldırmaya felan çalışıyıo :D

Geri