B berke ünal Guest 26 Nis 2013 #1 2 aylık muhabbet kuşum ilk kelimesini(berke) söyledi kuşumun adı fıstık avatar resmindeki o
Yusuf YALÇINKAYA Paylaşımcı Üye Katılım 26 Ocak 2013 Mesajlar 689 Tepkime puanı 3 26 Nis 2013 #6 hayırlı olsun devamı gelir inşallah..
M Metin Guest 26 Nis 2013 #9 bizimkide ilk kelimesini söyledi ama hala devamı gelmiyor çok sevindim maşallah fıstığa video ile yakalamnız mümkünse bende duymak isterim
bizimkide ilk kelimesini söyledi ama hala devamı gelmiyor çok sevindim maşallah fıstığa video ile yakalamnız mümkünse bende duymak isterim
N Numan Küçük Guest 28 Nis 2013 #11 Konusmasi kolay artik dili acildi artik daha rahat ogretirsin yeni kelimeleri..
M Muharrem KARAKOÇ Guest 3 May 2013 #12 Benim kuşumun ilk kelimesi aşkım olmuştu adı da öyle kaldı zaten şimdi baya bir kelime biliyor annem, anneannem, demiş , bitanem, paşam bunlardan bazıları
Benim kuşumun ilk kelimesi aşkım olmuştu adı da öyle kaldı zaten şimdi baya bir kelime biliyor annem, anneannem, demiş , bitanem, paşam bunlardan bazıları
G Gökçe Öztürk Guest 11 May 2013 #13 Fıstık'ımın adaşına hayırlı olsun ) bizimde ilk kelime Babacık'tı şimdi arkası bayağı geldi
Ali Alp ÇOŞAN Emektar Üye Katılım 31 Ocak 2013 Mesajlar 1,166 Tepkime puanı 2 19 May 2013 #14 Darısı daha konuşamayan kuşların başına