yarım örtün bir şey olmazkuş yeni alışma sürecinde olduğu için kapatmak istemiyorum.
yarım örtün bir şey olmazkuş yeni alışma sürecinde olduğu için kapatmak istemiyorum.
Dal darıyı yemesini cok seviyorlar vermende sakınca olmaz haftada 1-2 gün verebilirsin ben bazen oyalansınlar diye koyuyorum önlerine. Kafesin üstünü uyuduğunda ört bence vücut ısısını korur en kötü önünü aç açık renk örtüyle örtebilirsinYemliğini ve suyunu çözdü sanırsam sabah yiyordu yem dal darı alsam nasıl olur? Şimdilik vermesem mi yada? Yemi yiyor bayağı
örtüyü örteyim mi geceleri? gece yem vs. yiyor kalkıp görür umarım. 3 yanını sadeceHani kuytu yer olsun böyle uyuduğunu anlasın en azından . Sen ilkkez besliyorsun aklına ne takılıyosa sor ve şunu unutma her kuşun karakteri farklıdır bazıları oyunçu olur bazıları yabani olablir Kuş alıştırma vieolaro izliyebilirsin ben hala uzliyorul öyle şeyler bilği ediniyorum
kuş uçtuktan sonra hafif durgunlaşıyor bıraktığımız yerde kalıyor nedendir acaba uçmayı mı sevmiyor? ama kafesin tellerine tırmanıyorduHani kuytu yer olsun böyle uyuduğunu anlasın en azından . Sen ilkkez besliyorsun aklına ne takılıyosa sor ve şunu unutma her kuşun karakteri farklıdır bazıları oyunçu olur bazıları yabani olablir Kuş alıştırma vieolaro izliyebilirsin ben hala uzliyorul öyle şeyler bilği ediniyorum
Tanıyor ortamı her kuşun karakteri farklı oluyor biraz zaman tanı eminim alışıcaktırkuş uçtuktan sonra hafif durgunlaşıyor bıraktığımız yerde kalıyor nedendir acaba uçmayı mı sevmiyor? ama kafesin tellerine tırmanıyordu