E Ezel ALBAYRAK Guest 24 Nis 2013 #2 İnsanların kuşları , yaptımı yapıyor ya bizimkiler anca cicik cicik yapsın , Maşallah.Teşekkürler paylaşım için.
İnsanların kuşları , yaptımı yapıyor ya bizimkiler anca cicik cicik yapsın , Maşallah.Teşekkürler paylaşım için.
L Lütfi ÖZER Guest 24 Nis 2013 #4 helal olsun sahibine VALLA adam gibi adammış millet şimdi küfür öğretmeye çalışıyor o sabilere .
Murat ÖZYÜREK Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 953 Tepkime puanı 1 24 Nis 2013 #5 maşaallah...sabır,azim ve eğitimle oluyor...paylaşım için teşekkürler...
I Işıl KEGEÇ Guest 24 Nis 2013 #6 evet ustam aynen helal olsun bende öğretiyorum bişeyler benim mavişe konuşuyo bir kaç kelime maşallah demeyi öğretiyorum maşa diyo orda kalıyo
evet ustam aynen helal olsun bende öğretiyorum bişeyler benim mavişe konuşuyo bir kaç kelime maşallah demeyi öğretiyorum maşa diyo orda kalıyo
B Berrin YASMİN Emektar Üye Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 1,533 Tepkime puanı 11 24 Nis 2013 #7 maşallah sahibi baya bi emek vermiştir öğretmek için helal olsun
Murat ÖZYÜREK Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 953 Tepkime puanı 1 24 Nis 2013 #8 Işıl KEGEÇ' Alıntı: evet ustam aynen helal olsun bende öğretiyorum bişeyler benim mavişe konuşuyo bir kaç kelime maşallah demeyi öğretiyorum maşa diyo orda kalıyo Genişletmek için tıkla ... tebrikler...bence siz istedikten sonra o kuş mutlaka öğrenecektir...
Işıl KEGEÇ' Alıntı: evet ustam aynen helal olsun bende öğretiyorum bişeyler benim mavişe konuşuyo bir kaç kelime maşallah demeyi öğretiyorum maşa diyo orda kalıyo Genişletmek için tıkla ... tebrikler...bence siz istedikten sonra o kuş mutlaka öğrenecektir...
I Işıl KEGEÇ Guest 24 Nis 2013 #9 çalışıyorum işten fırsat bulduğum sürece ilgileniyorum öğreticem ALLAHIN izni ile