parcalıda kullan bence sen o şansını
Farketmez aynı yerden çıkmadı mı onlar?
parcalıda kullan bence sen o şansını
murat abi ile bugün ben de gelecektim, ama kısmet olmadı.. işlerim cıktıgından haberleşemedik
murat abi ile bugün ben de gelecektim, ama kısmet olmadı.. işlerim cıktıgından haberleşemedik
güzel bır kaç saat gecirdık gayet guzel bır üretimhane olmuş tebrık ederım kardeşim senı insallah bol yavrulu guzel vakıt gecıırısın höbihanende sarı yuzlu bır tanesı levent hocam artık onunla ıdare edecen camsakısı coban armaganı mısalı lafı bıle olmaz sende boş cevırmedın bizi bu arada her şey gönlunce olsun levent hocam
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:33 -->-> Daha önceki mesaj 21:32 --
kusura bakma hocam ya cok ani oldu ama en kısa zamada hallederız bır zıyaret daha yaparız levent ustamıza ınsallah. bu arada sen de bır an once yapta şu üretimhaneyı sana da gelelım
Her zaman beklerim Atılım kardeşim. Takıl Murat Demire, gelin beraber.
hocam daha bitiremedın mı box ları daha
Murat kardeşim bensiz mi gittin sen bende haber bekliyorum senden
10 şerit ledden 2 tanesi sorun çıkardı. Tekrar söktüm o iki rafı bu gün elektirikçi yapıyor, akşam takarım. Hafta sonu ile herşeyi ile biter. Malum şık görünmesi gerek, kablolar salkım saçak duramaz.hocam daha bitiremedın mı box ları daha
Murat kardeşim bensiz mi gittin sen bende haber bekliyorum senden
levent hocam jumbo üretimi de olacak mı acaba veya hazırda var mı