Ömer Macit
Emektar Üye
siz burayı kiraya veririsiniz valla güzel olmus maltepede nerde bura sizden alalım kus falaln lazım olunca
Daha iyileri sizin olur inşallah..kardesim cok güzel olmus imkanım olsa bende yapmak isterdim
Şimdilik 5-6 çiftle başlayacağım. En çok 20 çift olacak sanırım, yer o kadar yetiryor. .)bu kadar caba göstermeniz güzel kaç adet çift bakacaksınız ?
Hele bi üretim başlasın, her zaman beklerim. .)Valla o kadar guzel bir hobiki insan hemen ben de bir tane yapiyim diyor fakat ne yer ne zaman ne de maddiyat uygun suan emekli olunca artik cok guzel bir uretimhane ooacak simdiden hayirli olsun kuslarinizdan isteriz biz de
yavrulardan eşleştirerek çoğaltman daha hayırlı olur sonucta genetikleriyle oyananılmamış oluyorlar
Yeni fotoğrafları kısmetse cumartesi yüklerim. Bu gün yer seramiği getirdim. Cumartesi kaplanacak.
Dün fuarda kafes konusunda fikrimi değiştirdim. PVC yapıyorum kafesleri. PVC salma gördüm çok güzel beğendim. Fiyat daha ucuza gelecek, uğraşmak zorunda da kalmamış olacam. .)
Forumdan denizakdmr bana yakın oturuyormuş, kuşlarını elden çıkarıyor, onun kafeslere de bir göz atacam kısmet olursa. Hayırlısı bakalım.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:04 -->-> Daha önceki mesaj 18:02 --
Tek cins bakmayı düşünüyorum zaten istanbul, teşekkürler.
O Bst kafesçiden almayı düşünüyorum ben de, ama akıllı almıcam. Bana göre sakıncaları var.
Salmayı da kafesçi osmandan alacam kısmetse, çok güzel PVC salma yapmış.