M Mehmet GÜNEY Guest 15 Nis 2013 #41 Hayırlı ugurlı olsun serkan ustam gercekten çok güzel güle güle pisletsinler mubişlerin bu arada maşallah kuşlara
Hayırlı ugurlı olsun serkan ustam gercekten çok güzel güle güle pisletsinler mubişlerin bu arada maşallah kuşlara
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 15 Nis 2013 #42 saolasın Mehmet ustam..Pisletsinler temizleriz işimizin adı ne
Doğanay YILDIZ Meraklı Üye Katılım 25 Mar 2013 Mesajlar 210 Tepkime puanı 0 16 Nis 2013 #43 özel olmayacaksa sana nek adara mal oldu bu kafes
M Mehmet GÜNEY Guest 16 Nis 2013 #44 Serkan ERKAN' Alıntı: saolasın Mehmet ustam..Pisletsinler temizleriz işimizin adı ne Genişletmek için tıkla ... Aynen ustam iyi olsunlarda gerisi önemli degil bana baksana salma yaptım şimdi kaldırdım çifthane yaptım bakalım daha napıcam
Serkan ERKAN' Alıntı: saolasın Mehmet ustam..Pisletsinler temizleriz işimizin adı ne Genişletmek için tıkla ... Aynen ustam iyi olsunlarda gerisi önemli degil bana baksana salma yaptım şimdi kaldırdım çifthane yaptım bakalım daha napıcam
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 16 Nis 2013 #45 kafes önemli değil , her halukarda muhabbet besliyoruz ..Bende hem çifthanede , hem normal kafeste besledim , şimdi de pvc
kafes önemli değil , her halukarda muhabbet besliyoruz ..Bende hem çifthanede , hem normal kafeste besledim , şimdi de pvc
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 16 Nis 2013 #47 Süper bişey yaaa valla tavsiye ederim ustam
GÖKHAN GENÇ Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 576 Tepkime puanı 0 17 Nis 2013 #48 serkancım tahminimden daha güzel olmuş .tabiri caizse tam yerine oturmuş dieyim.hayrlı olsun tekrardan.yeni aldığın kuşlara gelince renklerine hasta oldum bazılarının maşşallah kardeşime yakışır.yavruları bekliyorum sabırsızlıkla
serkancım tahminimden daha güzel olmuş .tabiri caizse tam yerine oturmuş dieyim.hayrlı olsun tekrardan.yeni aldığın kuşlara gelince renklerine hasta oldum bazılarının maşşallah kardeşime yakışır.yavruları bekliyorum sabırsızlıkla