S Süleyman Aydın Guest 30 Eyl 2013 #21 Ah hocam keşke değiştirmeseydiniz bozulursada takmayaın bülbüller çok yumurta yapıyor hatta belki de diyeceksizinz ki keşke bu kuluçkada bozulsa
Ah hocam keşke değiştirmeseydiniz bozulursada takmayaın bülbüller çok yumurta yapıyor hatta belki de diyeceksizinz ki keşke bu kuluçkada bozulsa
A Aysetursak Guest 30 Eyl 2013 #22 Süleyman Aydın' Alıntı: Ah hocam keşke değiştirmeseydiniz bozulursada takmayaın bülbüller çok yumurta yapıyor hatta belki de diyeceksizinz ki keşke bu kuluçkada bozulsa Genişletmek için tıkla ... Rahat durabilsem belki görürüm ama bi rahat duramıyorum ki îşte.
Süleyman Aydın' Alıntı: Ah hocam keşke değiştirmeseydiniz bozulursada takmayaın bülbüller çok yumurta yapıyor hatta belki de diyeceksizinz ki keşke bu kuluçkada bozulsa Genişletmek için tıkla ... Rahat durabilsem belki görürüm ama bi rahat duramıyorum ki îşte.
S Süleyman Aydın Guest 30 Eyl 2013 #23 Aysetursak' Alıntı: Rahat durabilsem belki görürüm ama bi rahat duramıyorum ki îşte. Genişletmek için tıkla ... hocam alışırsınız
Aysetursak' Alıntı: Rahat durabilsem belki görürüm ama bi rahat duramıyorum ki îşte. Genişletmek için tıkla ... hocam alışırsınız