I
ismail baktır
Guest
Birazdan dönerler
Ne cesaret adres bilgilerinizi verebiliyorsunz
Helal olsun.iyi cesaret
Daha önce ben vermiştim konuyu fakat champion marka yemi taşlayan çok oldu ne hikmetse bugün herkesin beleşçi tarafından mıdır nedir kötüleyen yok
Aynen banada dönüş yaptılar 1 çift mubişim olduğunu söyledim adres bilgilerimi verdim ve görüldü yazdı aşağıda. İnşallah gelir ve paylaşırım.Merhaba Özlem Hanım,
Evcil hayvanınızı ve adres bilgilerinizi gönderebilirseniz size numune göndermek isteriz.
İyi bir bir gün dileklerimizle.
BU ŞEKİLDE DÖNUŞŞ YAPIYORLARR
aynen banada dönüş yaptılar 1 çift mubişim olduğunu söyledim adres bilgilerimi verdim ve görüldü yazdı aşağıda. Inşallah gelir ve paylaşırım.
kampanyalarından bundan 1-2 yıl önce haberdardım. Kendilerine mail göndermiştim ve sağolsunlar kargo ücretsiz şekilde bana numunelik olarak özel bir set göndermişlerdi şuan gönderdikleri setten farklı bir setti. Daha çok malzeme vardı ve bu kadar küçük paketler şeklinde değildi
yazdık bakalım bizede gelcekmi
gelirr 10 günde geldi benim ki ben unutmuştum ki kargo arayınca kafa dang etti
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:39 -->-> Daha önceki mesaj 23:38 --
o zamanlar daha bonkörlermiş demekki muhammet bizde birden çok mu yüklendik ne adamlara
kargodan senmi gittin aldin yoksa evine mi geldiler
pıranha pro ıı tab 7.0 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi