Ahmed Demir
Onursal Üye
Kuslar kokar zaten sizin ki nasil bilmedigim icin bir sey soyleyememPeki niye böyle oluyor biliyor musunuz hocam? Geldiğinden beri böyle kokuyor
Kuslar kokar zaten sizin ki nasil bilmedigim icin bir sey soyleyememPeki niye böyle oluyor biliyor musunuz hocam? Geldiğinden beri böyle kokuyor
Evet çok hafif korkusu var birazcık, ben ilk geldiği zamanlara göre düşününce hocam ondan böyle diyorumKusunuz tam alismamis kabul etmesenizde korkuyor malesef
Evet biliyorum kokar ama bununki normal değil, ekşimsi kokuyor ve özellikle gagası kokuyor böyleKuslar kokar zaten sizin ki nasil bilmedigim icin bir sey soyleyemem
Kus gidiciEvet biliyorum kokar ama bununki normal değil, ekşimsi kokuyor ve özellikle gagası kokuyor böyle
Ayaklarında hiçbir şekilde soğukluk olmuyor hep yokladım genelde, üşütmüş mü bu yüzden kararsızım aslındaNormal degil usutmus olabilir kum var mi kafeste elma sirkesi damlatin
Yav Ahmet hocam Vallahi geriliyorum bakın az önce kuşum son anlarını rahat geçirsin diye çıkardım kafesten saldım yani düşünün artık Bu sefer heyecan yapmıyorum bence ben yapıyor muyum yoksaKus gidici
Şimdi siz bu dediğim her şeye rağmen kuşumda kursak mantarı yok mu diyorsunuz? Gerçekten her şey dediğim gibi. Ona rağmen yok diyorsanız çok sevineceğim şu an sabırsızlıkla bu cevabı bekliyorumAllah korusun sagliklidir onlar kucuk ama cok gucluler merak etmeyin
Bence yapiyorsunuz neyse yardimi olacak arkadaslar cikar muhakkak benim bilgim bittiYav Ahmet hocam Vallahi geriliyorum bakın az önce kuşum son anlarını rahat geçirsin diye çıkardım kafesten saldım yani düşünün artık Bu sefer heyecan yapmıyorum bence ben yapıyor muyum yoksa
Kesinlikle öyle oluyorum ya az önce kafesten dışarı saldım zaten gidiyor kuşum bari uçsun mutlu olsun diyeDeme oyle valla lustan önce sakuram gidicek Allah korusun
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama hocam gerçekten kokuyor ağzı ya geldiği ilk zamanlar o eski kafesimi bile kokuttu aynı ekşimsi bir koku ile. Kuş koksa korkmayacağım ama kuş kokmuyor ki sıpaBence yapiyorsunuz neyse yardimi olacak arkadaslar cikar muhakkak benim bilgim bitti
Gel git yaşıyorum şu anda. Gerçekten mi?Kursak mantari olmus gecmis olsun
Ya size inanmadığımdan değil hocam saygısızlık yapmak istemiyorum sakın öyle anlamayın amacım içim rahatlasın ve içim hiç rahatlamıyor fena karıştım şu anKursak mantari olmus gecmis olsun
Bana gore degil size goreGel git yaşıyorum şu anda. Gerçekten mi?
Size göre kursak mantarı nasıl oluyor hocam? Bir de bana öğretseniz, belki ben yanlış öğrendim ondan böyleyim ama inanılmaz derecede belirtiler gösteriyor çok araştırdım fakat usta yorumu başka oluyorBana gore degil size gore
Sizce kursak mantarı mı Ayhan hocam?Mikostatin kullanın kursak mantarı için.
Ayhan ustamiz bilir danisin uzerine usta tanimamSize göre kursak mantarı nasıl oluyor hocam? Bir de bana öğretseniz, belki ben yanlış öğrendim ondan böyleyim ama inanılmaz derecede belirtiler gösteriyor çok araştırdım fakat usta yorumu başka oluyor